Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség, van jól bevált...

Segítség, van jól bevált praktikátok hormonzavarra, mert mindjárt sírok?

Figyelt kérdés
1 éve hagytam abba a fog.gátlót...azóta nem esek teherbe...kiderült hogy alacsony a progi szintem..most clostit szedtem de az se segít,már egy hete késik,de teszt nega..nem tudom miért késik!!elegem van:'(sírok
2012. szept. 9. 20:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én minden nap megittam majd egy liter cickaferkfű teát,az rendezi a hormonokat. Hamar jött a baba,amint beállt a norm menses
2012. szept. 9. 22:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is az endokrinológus segített. 5 hónap múlva iker terhes lettem. Nőgyógyász csak a clostit szedette velem. Az endokrinológus jött rá, hogy megtermékenyül a pete, csak nemtud beágyazódni. Kaptam duphastont és azóta 12 évesek az ikreim. Ahogy elöttem írták keress endokrinológust!
2012. szept. 9. 22:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálam a mensi kimaradása és a progeszteron (mellesleg tesztoszteron) szint eltérése is az inzulinrezisztencia jele volt, amit belgyógyász kezel. Nagyon fontos, hogy ne csak nőgyógyász lásson, sajnos másképp értékelik a nőgyógyászok a hormoneredményeket, mint a belgyógyász / endokrinológusok! Légy merész, menj el más orvoshoz is, és hallgasd meg mit javasol! Nagyon sokat segíthet!
2012. szept. 10. 08:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Így van, többféle szakorvoshoz is menj el, azért vannak, hogy segítsenek :) Az is sokat segíthet, ha megpróbálsz kicsit másképp hozzáállni a dolgokhoz. Talán ez egy próbatétel, hogy mennyire vagy kitartó, képes vagy-e annyira küzdeni ezért a babáért amennyire nem gondoltad volna korábban magadról... Fel a fejjel ! Menj el szakikhoz, már csak azért is, mert így csak magadat gyötröd és magadban látod a hibát, hát tegyél meg még sokkal-sokkal többet ami csak tőled telik, hogy elmondhasd magadnak, hogy megtetted ami tőled telt.

A sírást hagyd abba :) Tudod: az igazán jó dolgokat nehezen osztogatják ;)

2012. szept. 10. 09:02
 15/15 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat,a biztatást!!!Mindent megteszek, bár eddig is igy tettem....hát...segítettetek,mert el fogok menni endokrinológushoz!!!...ez az amit eddig nem tettem!!!

Cickafarkot még nem próbáltam,most meg is csinálom!

2012. szept. 10. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!