Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hány évesen éreztétek úgy,...

Ti hány évesen éreztétek úgy, hogy most már komolyan itt az ideje a gyerekvállalásnak - amikor tényleg bele is vágtatok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 10:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24 évesen
2012. szept. 9. 10:17
 2/11 anonim ***** válasza:
36. Biztos anyagi körülményekbe vállaltunk csak gyereket és azért meg kellett dolgoznunk.
 3/11 anonim ***** válasza:
20 évesen már szerettem volna, de az akkori párommal nem sokra rá hogy elkezdtem gondolkodni a témán szakítottunk (nem emiatt). Férjemmel 21 évesen jöttünk össze, 24 voltam mikor először el kezdtünk próbálkozni, akkor néhány hónapig nem jött össze, közben előléptettek, így ráhagytuk. Egy év múlva újra feljött a téma, akkor már nagyon akartam, az elhatározást követő 3. hónapban megfogant a fiam, 26 múltam 3 hónappal, mikor megszületett, majd 28 múltam egy hónappal mikor a kislányom született. Most 30 vagyok.
 4/11 anonim ***** válasza:
25 éves voltam, amikor terveztük, egyből sikerült szerencsére. Most 29 vagyok, a 2. babát tervezzük, de nem akar jönni. :-(
2012. szept. 9. 10:18
 5/11 anonim ***** válasza:
21 évesen mentem férjhez, az esküvő után határoztuk el a férjemmel, hogy akkor jöhet a baba. 7 hónap után maradtam terhes, másfél hónappal a 23. szülinapom után született meg a kisfiúnk.
2012. szept. 9. 10:18
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

32 évesen

soha nem volt egy fillér tartalékom sem

gondoltam már úgy sem lesz sose

de a csodát át akartam élni

most 10 hónapos a kislányunk és boldogabb vagyok mint valaha

2012. szept. 9. 11:11
 7/11 anonim ***** válasza:
30 éves vagyok!Tavaly mentem férjhez, kb. fél éve érzem hogy szeretnék babát. Próbáljuk vitaminnal feltölteni a szervezetünk és figyelünk a táplálkozásra.Próbáljuk az anyagiakat is megteremteni, de nagyon sokáig már nem szeretnénk várni, 32. születésnapom előtt szülni szeretnék. Férjem 40 lesz akkor.
2012. szept. 9. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

Én 18 éves voltam, amikor már úgy éreztem, hogy szívesen szülnék a páromnak, aki 35 éves volt akkor. 19 éves szülinapomon pozitívat teszteltem. Most 21 éves vagyok, van egy gyönyörű 20 hónapos kisfiam, és terhes vagyok a második kisfiunkkal.

28 hkm.

2012. szept. 9. 14:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, hogy mindenkinek máskor jön el az idő...én 18 évesen olyan gyerek voltam, hogy csak na....nekem kellett ez a 30 év, hogy rájöjjek, felelősséget tudok válallni egy kis emberért!De nagyon szép dolog hogy valaki ilyen fiatalon is így érzi!A lényeg hogy mindenki boldog legyen és babázzon!
2012. szept. 9. 14:24
 10/11 anonim ***** válasza:
32 évesen. Akkorra lett házunk, egzisztenciánk, diplomák letudva, én magam felnőve, megérve az anyaságra, a férjem szintúgy. Éppen beszéltük, hogy előtte nem lett volna jó, mert mindannyian a saját életünket éltük, sok utazás, barátok, kalandok, utána viszont jött az első baba, majd mégegy.
2012. szept. 9. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!