Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu teszt és hőmérőzés szerint...

Reménysugár27 kérdése:

Ovu teszt és hőmérőzés szerint 6. -án volt pé-m. Férjemmel 3-án,5-én,6-án voltunk együtt. A pé óta csak a 2. napon vagyok, de ma wc-zés közben enyhén rózsaszínes, világosbarnás nyákom volt, már 2 napja száraz vagyok. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom beágyazódásnak még korai lenne. Mellette enyhe mensi szerű tompa fájdogálás is jelentkezik néha.Esélyes,h összejött a bébi?

#rózsaszínes nyák #sikeres teherbeesés?
2012. szept. 8. 18:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem jól írtam. A vérzésem nem húzódik el ennyire, általában 5-6 napig tart.A ciklusom viszont 32 nap fölött van mindig.Ennek a menszesznek a 11 napjából kb az utolsó 5-6 volt, amikor igazán megvolt, az első 7 szinte csak pecsételés és gyenge volt.
2012. szept. 8. 19:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Azért megnézhetek egy régebbi görbét?:)
2012. szept. 8. 19:27
 13/17 A kérdező kommentje:

Persze.

[link]

2012. szept. 8. 19:31
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszaidat! Mi a véleményed az előző görbémről?
2012. szept. 8. 19:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Rövid a luteális fázisod. Meg kellene nézetned a progeszteron szintedet. Mióta próbálkoztok a babával?
2012. szept. 8. 19:58
 16/17 A kérdező kommentje:
Ez a 3. próbálkozós hónap. De az is lehet, hogy nem 10 napos volt az utolsó luteális fázisom, mert nem 12-én hanem 16-án jött meg igazán. Hát nem tudom...majd kiderül, aztán lehet elmegyek dokihoz. Köszönöm a segítséged!
2012. szept. 8. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:
De pont ez a vérezgetés utal a sárgatest elégtelenségre. Nem kellene menzesz előtt több napig pecsételni.
2012. szept. 8. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!