2 nappal elöbb jött meg a menzim mint kellett volna, De csak 1 napig tartott amely mondhatom normális volt, és most hogy vége elkezdett fájni a mellem. Mi lehet ez? Babát szeretnénk.
Figyelt kérdés
2008. máj. 14. 21:26
1/6 anonim válasza:
lehet sikerült!!!A tünet stimmel!csinálj egy tesztet ha babás vagy már kimutatja.szorítok!
2/6 anonim válasza:
Na nekem is 2 nappal előbb jött meg, de még sajna nem tudom, hogy elmúlik-e ilyen hamar. Jó lenne. Amúgy tegnap barna nyavaja jött, de szó szerint barna, ma meg már sima vér, de csak kevés. Ha holnap elkezd ömleni, akkor hiába reménykedem. Szorítok Neked!
3/6 anonim válasza:
Szia!Nekem is hasonló van,csak idöben jött meg és 2napig tartott!Én nagyon remélem,hogy baba van már a pocinkban:))Mikor tesztelsz?És milyennel?
4/6 A kérdező kommentje:
nem merek még 1 hétig tuti félek a csalodástol
2008. máj. 14. 22:12
5/6 anonim válasza:
Valami érzékennyel tesztelsz majd??Én lehet,hogy tesztelek holnap!!Mikor mult el ma?Milyen volt a menszid?
6/6 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem a múlt hónapban volt így előbb jött szinte semmi vérzéssel. Nekem mindig pontos és általában úgy ömlök, hogy egy tamponnal kb 2 órát ha kibirok. Teszteltem, persze nega lett és a hőm is szépen alakult a hónap további részén. Pedig nagyon bíztam benne és érdekes is lett volna, mert pont akkor volt a pém mikor én fogantam 30 évvel ezelőtt. Nem akarok senkit elkeseríteni. Nekem is már annyi jót írtak itt és sok a segítség. Mégis eddig mindig megjött. De lényeg nem feladni!!!! A baba ha akar akkor jön...:) Remélem nálatok most jött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!