A teherbeesés első próbálkozásánál mennyi az esélye, hogy sikerül is?
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 11:23
2/7 anonim válasza:
feltéve ha mind a két fél egészséges
ha bármi befolyásoló betegség van akkor ennél kevesebb
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, egyébként egy ismerősömet érdekelte, én fiatal vagyok még ilyesmihez (:
2012. szept. 8. 11:32
4/7 anonim válasza:
sztem nem lehet ezt kiszámolni. nekünk elsőre összejött például. simán megvan az esélye hogy elsőre sikerül ha egészségesek, megfelelően táplálkoznak stb.
34hkm
5/7 anonim válasza:
Ha mindkét fél egészséges, és optimális időpontban van az aktus, és előtte a férfinak 2-3 napig nem volt ejakulátuma, akkor 3 hónap elég a sikerhez. Úgy akár elsőre is nagy eséllyel összejöhet.
6/7 anonim válasza:
Pont ma volt a Czeizel műsorában, hogy ha ovuláció előtti nap és aznap vagytok együtt akkor 31-33% az esély.
7/7 anonim válasza:
Akinek összejön, annak 100%, akinek nem, annak 0%.
Három tervezett gyerekünk van, mindhárom elsőre összejött. Egészséges párnál jó esély van erre. Akiknél meg valami nem stimmel (akár szervi, akár pszichés szempontból), azok éveket is várnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!