Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a baj, mitől van ez?

Mi a baj, mitől van ez?

Figyelt kérdés
Az ovu.kalkulátor 08-28-09.03. közöttre adta ki a peteérésemet. Tettünk is érte hogy megfoganjon. Ma 09.07.-én szex után törléskor enyhe rózsaszín véltünk felfedezni? Mitől van ez? Megsérült a méhfal? Vetélés? Vagy esetleg beágyazódás? Nagyon aggódunk!
2012. szept. 7. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Általában a beágyazódás jelei szokott lenni egy pecsételő vérzés. Akár rózsaszín színű is.

És ez pluszban járhat még apró görcsös érzéssel is.

2012. szept. 7. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
A beágyazódás 2hét. Múlt hét óta még nem lehet . Az,h pecsételtél sztem egy orvos jobban meg tudná mondani,h mitől lehet. Magánorvoshoz akár már holnap is el tudtok menni,nem muszály jöv.hétig várni ha nagyon aggódtok. Kívánom ne legyen semmi gond. Bár 1hét után nem fog látni semmit még. Pihengess és kicsit mellőzétek az eggyüttlétet.
2012. szept. 7. 21:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon minimális volt és halvány rózsaszín. Előtte 3 napig nagyon fájt a bal petefészkem aktus közben,pedig nem csináljuk vad módon. Van még 8 napom a nem vártig addig izgulgatunk egy kicsit,lassan 4 éve próbálkozunk de semmi eddig minden doki egészségesnek vélte a férjem is és engem is. Ilyen még soha sem volt,hogy 8-9 nappal a nem várt előtt az aktustól ez történjen. De köszi a válaszokat,és megfogadom a tanácsokat,pihengetek és ha valami netán még jönne azonnal orvoshoz megyek.
2012. szept. 8. 06:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia !

Nálam is így volt , a teherbeesés után 1 héttel volt rózsaszín pecsételő vérzésem , elmentem orvoshoz , de , hogy minek nem tudot semmit mondani , mert csak 3-4 hetes kortól lehet a terheségget észlelni így nem mondot semmit viszont én elvégeztem egy drágább fajta tesztet és az megmondta h tehes vagyok

2012. szept. 9. 13:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Mi volt a teszt neve? Mennyi idős terhes voltál? Igazat mutatott? Most mennyi idős terhes vagy?
2012. szept. 9. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia !

A gyógszertárba ajánlották ami kiírjak h terhes vagyok és hányadik héten , én akkor 2 hetes voltam .

2012. szept. 10. 17:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi,érdeklődök és rendelek ha nincs a patikában!
2012. szept. 10. 19:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia! Rendeltem tesztet,majd ma délelőtt érkezik,kíváncsi leszek mit mutat,de azt nem tudom még mikor fogom megcsinálni!
2012. szept. 12. 06:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!