Tegnap délutàn csináltam egy tesztet ami negativ lett azonban ma reggelre ott volt a 2. csík. Ez akkor most szellemcsíkos? Volt valakinek ilyen?
Nem akarok hiú reményeket táplálni benned, de azért leírom az én esetemet. Nekem mind a kettő terhességemnél az első teszt csak órákkal később csíkosodott be, én ezt annak tudtam be, hogy a teszteken a csík idővel sötétebb lesz és valószínűleg rettenetesen halványan ott volt már a másik csík is, de idő kellett, hogy észre lehessen venni.
Minden esetre hivatalosan ez nem pozitív eredmény és mielőtt nagyon beleélnéd magad azért szerintem csinálj még másikat is.
(amikor tényleg negaív volt az soha nem lett nálam dupla csíkos még sokkal később sem)
Szia! Ezt a kérdést én írtam ki, nem is olyan régen :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ha van kedved, nézd meg, csatoltam képeket is a tesztekről. Nekem is az első tesztem időn túl lett pozitív, majd két napra már időn belül is. Szerintem van esély, hogy baba van a dologban, ha nem jön meg, mindenképp tesztelj! :) Én szurkolok!! Majd írj, hogy mi lett!
Köszi mindenkinek a biztatást, bár nem hiszek a csodában, tesztelek minden reggel egyet, lehet még kevés a hcg a szervezetben, azért ilyen, de néztem is nagyot mert még ilyen soha sem volt. 17.-én amúgy is mentem volna dokihoz, majd legfeljebb kiderül, hogy mi is van. Fura, hogy a ma reggeli viszont totál nega. Már volt 2 sikertelen inszem.-em, ez most spontán lett volna..
Mensim nem volt, csak 2 napig valami nagyon sötét folt, elég volt 1 tisztasági is. Ez volt vasárnap-hétfőn, azóta semmi. Ma van a ciklusom 28. napja, de nekem ált. úgy 24 naposak.
Szia!Mi újság veled? Teszteltél azóta? Mi az eredmény?
Remélem nálad is bejön az időn túli pozitív = terhesség :)
7.válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!