Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes a barátnőm?

Lehet terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 éves vagyok, van egy nálam 2és fél évvel fiatalabb barátnőm. Volt nálam és hát történ néhány dolog, de a farkammal nem hatoltam belé, mindvégig ruhában voltunk. Állhat fent terhesség veszélye? Gondolok ilyenekre hogy: sperma a szájában, aztán kezem a szájában, majd kezem a hüvelyében. vagy mondjuk előváladék a kezén, ő keze az enyémen, én kezem a hüvelyében. ilyenek során kerülhetett a hüvelyébe spermium, ami terhességet okozhat? vagy a menstruációjának késése puszta véletlen? ismétlem behatolás nem volt, most sem, és eddig még soha. értelmes válaszokat köszönöm
2012. szept. 6. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Megmostad a kezed a szájában? Jaj nekem, szerintem nem lehet terhes,de a biológiát nézd át. Aszem inkább alszok tovább túl korán van ez nekem lányom sem alszik rendessen.
2012. szept. 7. 04:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretném ha bàrmi baja esne hisz imádom őt..vigyázni fogok rá. A szájában csak 2ujjam volt....nemtudjuk megmagyaràzni hogyiért jó de izgató. Még soha sehol nem olvastunk ilyesmit hogy ilyen módon is teherbe lehet esni, de kíváncsiak voltunk az ittlévők véleményére is. Több ember többet tud. Még mindig reméljük hogy nincs semmi baj, a késés csak véletlen és nem az "együttlétünk " okoza.
2012. szept. 7. 08:40
 13/18 anonim ***** válasza:
na ti még inkább a biosz könyvet nézegessétek
2012. szept. 7. 09:01
 14/18 anonim ***** válasza:

ha ennyire bizonytalanok vagytok, akkor csináljatok tesztet. de 100%, hogy negatív lesz.

egy 14 éves lánynak még nem állt be a menstruációs ciklusa, szóval előfordulhat az is, hogy kimarad. (nálam volt ilyen)

2012. szept. 7. 09:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért nem jött meg neki mert még csak 14 éves! Össze-vissza megjöhet neki ilyenkor.
2012. szept. 7. 10:51
 16/18 anonim ***** válasza:

No azért teljesen nem hülye a kérdés.

Velünk a következő történt:

Férjemnek örömet okoztam. A pocakja olyan lett, meg a keze is, elment kezet mosni, visszajött, utólag mondta, hogy megint hozzáért a hasához, és utána kényeztetett engem (a kezével). Mivel akkor volt peteérésem (ezért is nem volt teljes közösség, mert épp nem terveztünk harmadik babát), megfogant a kicsi. Sajnos nem maradt velünk, kései vérzéssel távozott...

A különbség, hogy mi rendezett kapcsolatban élünk, és vállaltuk volna a babát...

Akár szűz lány is teherbe eshet, ha "jól időzítve" spermát juttatsz a hüvelybe.

Ennek ellenére nem gondolom, hogy terhes lenne, ha előtte még a szájban is volt az az ujj, de nem kéne ilyen "játékokat játszani"...

2012. szept. 9. 14:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Az ujjam nem érintkezett közvetlenül spermával, a lány szájában maradhatott, de szerintünk ha lenyelte, akkor a szájüregében nem maradt már semmi. Ja és ruha is volt rajtunk, mi alatt én beférkőztem oda, addigra valószínűleg még a nyál is letörlődött.
2012. szept. 9. 17:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért nem vagytok semmik.A lány még csak 14..megáll az eszem.És már spermát nyel.Én 23 éves vagyok,de soha nem volt a számban sperma és soha nem is tudnám lenyelni.Te még csak 17 vagy..én LÁNY létemre 18 éves voltam,amikor elvesztettem a szüzességem,az első! barátommal.Ilyenkor azért felteszem a kérdést:hol vannak a lány szülei?Normális ez,hogy a szülők megengedik,hogy egy 14 éves lánynak barátja legyen??Nekem még 16 éves koromban is azt mondták a szüleim,hogy a tanulás az első és nem a pasik!!És tuti,hogy én is így fogom fogni a lányomat!Lemerném fogadni,hogy a szülők erről a dolgaitokról nem tudnak semmit.Biztosan csalódnának a lány szülei,hogy nem olyan kis ártatlan kislányka a lányuk!!Hanem14 évesen felnőtt nőt játszik.Én pedig a te helyedben vigyáznék,mert simán feltudnának jelenti a lány szülei kiskorú megrontásáért!Egyébként szerintem sem terhes.14 évesen még nekem is össze-vissza jött.Volt olyan is,hogy 2 hetet késett.
2012. szept. 9. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!