Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes a barátnőm?

Lehet terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 éves vagyok, van egy nálam 2és fél évvel fiatalabb barátnőm. Volt nálam és hát történ néhány dolog, de a farkammal nem hatoltam belé, mindvégig ruhában voltunk. Állhat fent terhesség veszélye? Gondolok ilyenekre hogy: sperma a szájában, aztán kezem a szájában, majd kezem a hüvelyében. vagy mondjuk előváladék a kezén, ő keze az enyémen, én kezem a hüvelyében. ilyenek során kerülhetett a hüvelyébe spermium, ami terhességet okozhat? vagy a menstruációjának késése puszta véletlen? ismétlem behatolás nem volt, most sem, és eddig még soha. értelmes válaszokat köszönöm
2012. szept. 6. 22:16
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%

Tanultál te biológiát?? Ha nem élveztél bele, hogy lehetne terhes??

Neem nyugi nem terhes...

27/F

2012. szept. 6. 22:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha végig ruhában voltatok, mégis hogy a fenébe lehetne terhes?
2012. szept. 6. 22:21
 3/18 A kérdező kommentje:
Igen tanultam, és ha nem velem történne meg meg se fordulna a fejemben ilyen. Viszont nagyon megijesztett, mert nem jött meg neki, és beparáztunk, pedig amúgy tudjuk hogy ártatlanok vagyunk. de szeretnénk teljesen kizárni a terhesség lehetőségét. :D további válaszokat azért várok...
2012. szept. 6. 22:26
 4/18 anonim válasza:

Ez kb. Olyan hogy, az ég az kék???

Igeeeeeeen...

Oké, de még várok válaszokat...

Kérdező a válaszodra egyértelmű választ kaptál (válaszokat), ha unatkozol, menj. Aludni....

2012. szept. 6. 22:31
 5/18 anonim ***** válasza:
14 éves kislányról beszélünk,rendszertelen menstruációval.Komolyan inkább tanuljatok még,a felnőtt játékok ráérnek még,ha érettek lesztek hozzá.
2012. szept. 6. 22:32
 6/18 anonim válasza:
NEM
2012. szept. 6. 22:32
 7/18 anonim válasza:

Spermás kézzel azért nem kéne benyúlkálnod neki.

Legközelebb tiszta kézzel elégítsd ki előbb te, aztán ő téged.

Mennyit késett neki? 35 napig még normális a ciklus.

2012. szept. 6. 22:45
 8/18 A kérdező kommentje:
Hát mire az ujjam a szàjàba volt màr rég lenyelte a dolgokat. De igen ezentúl nagy ügyelni fogunk mindenre, de eddig is ezt tettük..nem értjük hogy fordulhatott ez elő. csak a 30. nap végén jár de úgytudom neki hamarabb szokott lenni :-)
2012. szept. 6. 22:53
 9/18 anonim ***** válasza:
Mit keresett az ujjad a szájában? :D
2012. szept. 6. 22:53
 10/18 anonim válasza:

Nem lesz semmi gond, de nagyon vigyázz rá, mert még borzasztóan fiatal.

Én ebben a hónapban jártam úgy, hogy késett 6 napot, pedig már jó sok éve mindig 28 napos szokott lenni. Lehet a stressz.

2012. szept. 6. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!