Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha idaig soha nem barnaztam...

Ha idaig soha nem barnaztam lehet baba jele? Mara, holnapra nem varom, nem erzek menszi elojelet, csak annyi volt, tegnap is meg ma is, hogy mikor pisiltem a nyakom kicsit barnas volt a papiron, de ez 1 pisinel jelentkezik csak, tehat nem egesz nap.

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Ettől még lehetsz terhes, de miért nem tesztelsz?
2009. júl. 28. 19:50
 2/10 A kérdező kommentje:
mert felek,hogy nem mutatna meg ki...elozo honapban is,ahogy teszteltem,ra masnap megjott..szoval par napot varnek meg vele :)
2009. júl. 28. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:

De nem attól jön meg, vagy marad el, hogy tesztelsz-e. :)

Ahogy gondolod, én drukkolok.

2009. júl. 28. 19:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom,csak nekem ezek utan kapcsolodik a 2:P :D Szerinted kimutatna mar? Koszi szepen! Aranyos vagy!
2009. júl. 28. 20:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem akarlak rábeszélni, megértem, hogy félsz. Csak a saját példám alapján mondhatom, nekem kimutatta a nemvárt napján. De tényleg jobb, ha később tesztelsz, akkor már több a hcg. Én azért csináltam meg, mert "tudtam" hogy terhes vagyok...
2009. júl. 28. 20:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Ertem..koszi szepen..varok holnapig es ha nem jon meg,akkor holnaputan tesztelek.. grat a babadhoz.. :D
2009. júl. 28. 20:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm, ő már nagylány! Szorítok Neked! Várom az eredményt.
2009. júl. 28. 20:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszi! 2 nap mulva megirom :)
2009. júl. 28. 23:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 8 hetes és én is barnáztam a nemvár elött két nappal. Halvány barnásat. És igen, terhes voltam. Tesztelj szerintem is!! Drukk ezerrel :)!
2009. júl. 29. 09:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Hat koszi csajok,de hajnalban megjott..igaz tiszta barna az egesz,de mar 2 honapja ilyen..tenyleg el kene mennem dokihoz..koszi a drukkot,de ugy latszik a baba nem akar meg jonni. :(
2009. júl. 29. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!