Ha idaig soha nem barnaztam lehet baba jele? Mara, holnapra nem varom, nem erzek menszi elojelet, csak annyi volt, tegnap is meg ma is, hogy mikor pisiltem a nyakom kicsit barnas volt a papiron, de ez 1 pisinel jelentkezik csak, tehat nem egesz nap.
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 19:34
1/10 anonim válasza:
Ettől még lehetsz terhes, de miért nem tesztelsz?
2/10 A kérdező kommentje:
mert felek,hogy nem mutatna meg ki...elozo honapban is,ahogy teszteltem,ra masnap megjott..szoval par napot varnek meg vele :)
2009. júl. 28. 19:53
3/10 anonim válasza:
De nem attól jön meg, vagy marad el, hogy tesztelsz-e. :)
Ahogy gondolod, én drukkolok.
4/10 A kérdező kommentje:
Tudom,csak nekem ezek utan kapcsolodik a 2:P :D Szerinted kimutatna mar? Koszi szepen! Aranyos vagy!
2009. júl. 28. 20:09
5/10 anonim válasza:
Nem akarlak rábeszélni, megértem, hogy félsz. Csak a saját példám alapján mondhatom, nekem kimutatta a nemvárt napján. De tényleg jobb, ha később tesztelsz, akkor már több a hcg. Én azért csináltam meg, mert "tudtam" hogy terhes vagyok...
6/10 A kérdező kommentje:
Ertem..koszi szepen..varok holnapig es ha nem jon meg,akkor holnaputan tesztelek.. grat a babadhoz.. :D
2009. júl. 28. 20:35
7/10 anonim válasza:
Köszönöm, ő már nagylány! Szorítok Neked! Várom az eredményt.
8/10 A kérdező kommentje:
Koszi! 2 nap mulva megirom :)
2009. júl. 28. 23:26
9/10 anonim válasza:
Én most vagyok 8 hetes és én is barnáztam a nemvár elött két nappal. Halvány barnásat. És igen, terhes voltam. Tesztelj szerintem is!! Drukk ezerrel :)!
10/10 A kérdező kommentje:
Hat koszi csajok,de hajnalban megjott..igaz tiszta barna az egesz,de mar 2 honapja ilyen..tenyleg el kene mennem dokihoz..koszi a drukkot,de ugy latszik a baba nem akar meg jonni. :(
2009. júl. 29. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!