Ha a PMS jelentkezik, akkor a baba már kizárva?
Nallam a kovetkezo dolgok kulomboztek a PMS es a babas tunetek kozott (az elmeny meg friss mert csutortokon teszteltem pozitivat):
A mellem fajt de mashogyan. PMS-nel nekem erzekeny es picit megduzzadnak de babasan oldalt fajt, izomlaz szeruen es ez naprol napra erosodott, most mar nagyon faj es feszul. De ez csak a nevart elott kezdodott ket nappal viszont amikor nem volt baba akkor mar egy jo hettel elotte nekem elkezdett finoman erzekney lenni.
Nallam a szokasos fejfejas maradt el ami mensi elott 2-3 nappal szokott jelentkezni es egeszen addig tarta amig megjon a mensi.
Mensi elott megno mindig az etvagyam, foleg a csokinak szoktam nekieesni de johet barmi. :) Babasan ez elmaradt, nem kivantam es most sem kivanom a csokit es zabalhatnekom sincs es multheten sem volt.
Menis elott szinten 2-3 nappla vizes folyasom szokott lenni ami a mensi kozeledtevel egyre vizesebbe vallik. Most ez is elmaradt es szaraz voltam mint a sivatag es meg mindig az vagyok.
Ami ugyan az volt nallam az a mindjart megjon erzes, ez mai napig tart, neha megszunik, neha ismet erzem, a magnezium segit ha mar nagyon rossz. Derekam is ugyan ugy faj/fajt PMS-nel mint most babasan.
Persze ezek csak az en tuneteim es mindenki mas!
Pozitiv tesztet kivanok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!