Inszemesek! Most mi lesz?
Figyelt kérdés
A dokim szabadságon van a héten (szegedi női klinika)nem tudom elérni és nekem pénteken kéne mennem uh-ra. Az inszem meg kb szombaton lenne. Másik doki foglalkozni fog velem vagy hiába szurkáltam magam?2012. szept. 5. 12:28
11/14 anonim válasza:
A dokid nem szólt előre, hogy szabin lesz???
12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem szólt. Na mindegy, majd lesz valahogy. Köszönöm a segítséget! Egy kérdés még: az normális, hogy nagyon érzem a petefészkeimet? Feszít mind a kettő, aludni is alig bírtam tőlük.
2012. szept. 6. 07:33
13/14 anonim válasza:
Nekem a tüszőrepesztő miatt volt egyik nap az egyik oldalon, másik nap a másik oldalon fájdalom. Előtte soha nem éreztem ilyet.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Megoldódott minden. Sajnos még kicsik a tüszőim, így vasárnap viszza kell mennem uh-ra. Ha akkor már jók lesznek akkor aznap megkapom a tüszőrepi szurit és hétfőn lesz az inszem, de akkor már lesz az én dokim.
2012. szept. 7. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!