Inszemesek! Most mi lesz?
Figyelt kérdés
A dokim szabadságon van a héten (szegedi női klinika)nem tudom elérni és nekem pénteken kéne mennem uh-ra. Az inszem meg kb szombaton lenne. Másik doki foglalkozni fog velem vagy hiába szurkáltam magam?2012. szept. 5. 12:28
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! csak hirtelen annyira beparáztam! Alapból teljesen kész vagyok, nem hogy nincs az a doki akit megszoktam és bízok benne.
2012. szept. 5. 12:33
4/14 A kérdező kommentje:
Dr Koloszár Sándor
2012. szept. 5. 12:40
6/14 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem vagyok szegedi. Eddig 4x voltam ott és eddig mindig nála voltam, másik dokit nem ismerek. Ha pénteken megyek uh-ra akkor melyik dokit ajánlanád helyette, aki kedves és megértő?
2012. szept. 5. 13:16
7/14 anonim válasza:
Hááááát... mondjuk az én dokim Vincze Emőke. Már ha női orvost szeretnél. A kórházban elég rendes, magánban meg egy kicsit pénz éhes, de ez szinte majd az összesre vonatkozik sajna..:((
Egyébként szerintem nem nagyon lesz választási lehetőséged, mert valószínű egy akkor épp ráérő doki fogja megcsinálni.
8/14 A kérdező kommentje:
Nekem már mindegy, csak túl legyek már rajta és sikerüljön végre! Több mint 5 éve várunk az első csemeténkre,de még eddig semmi. Kezd kicsit elegem lenni, hogy nem megy semmi zökkenő mentesen, mindig valaki bele sz*rik a ventilátorba! Már bocs a kifejezésért.
2012. szept. 5. 13:44
9/14 anonim válasza:
Nekem Szőllősi prof volt, de nekünk is 4 év volt mire összejött a baba.Vki tuti megcsinálja, de azért előtte kérdezd meg telefonon,mert lehet nem mondta a dokid a helyettesének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!