Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hahó! Hétvégére nem várók!...

Hahó! Hétvégére nem várók! Van valami tünetetek?

Figyelt kérdés
Sajna az én tüneteim akár a menszitől is lehetnek, de azért reménykedem. Melleim (inkább a mellbimbók) érzékenyek, a derekam és a hasam alja inkább csak reggel amikor felkelek akkor fájdogál, nem is igazi fájdalom, napközben semmi. Folyásom ha van is inkább vizes. Ti mit éreztek?
2009. júl. 28. 15:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia. Aug. 1-re nem várom, de barnázok már 4 napja, ami marhára idegesít. Nem tudom mi az oka. Első Closty-s hóm. Máskor is szoktam 1-2 napig barnázni a nemvárt előtt, de 4 napig soha. Meg menzi előtt majd kidurrannak a melleim, fájni szokott a derekam, a hasam. Most meg semmi.. Nem tudom reménykedjek-e még. Csatolom a görbémet.

[link]

2009. júl. 28. 18:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mára nem várom:)!

Remélem nem is jön.

Kicsit fáradékonyabb vok.,mint eddig,de semmi egyéb tünet.

Reménykedek.

2009. júl. 28. 20:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Ma reggel arra ébredtem, hogy úgy fája a hasam alja, hogy tuti megjött, de egyelőre nem. De nem vagyok száraz, a melleim érzékenyek, bár annyira nem vészesen. Ti mit éreztek?
2009. júl. 29. 07:10
 14/19 anonim ***** válasza:

[link]

sziasztok.Van valakinek eredménye???

2009. júl. 31. 08:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Meggyütt. Fene a pofáját...

Viszont én már sza..ok is rá. Ölég volt.:) Másfél év...te jóisten, megfelezte az idegrendszerem kapacitását. Mától a szex az szenvedély nem a spermiumok száguldása a barátságtalan petesejtemhez. Most olvastam, hogy BB.Évi 7 hónapos terhes. Gondolom azért, hogy olyan messzire hajítsa majd a gyereket, ahova csak tudja. Az élet egy szemét. Legalábbis velem.

De. Nektek, sok-sok drukk lányok!!!

2009. júl. 31. 09:25
 16/19 anonim ***** válasza:

utolsó!! Kitartás,ne add ilyen könnyen:-)))

Fogsz te hamarosan 2 csíkos tesztet látni,én hiszem és tudom:-)))

Fel a fejjel:-))))

2009. júl. 31. 09:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Aranyos vagy.:)
2009. júl. 31. 09:31
 18/19 anonim ***** válasza:

[link]

még nem jött meg.Holnap tesztelek.Érzékenyebbek a melleim,és a derekam leszakad,szurkál a hasam.

Többiek??

2009. aug. 3. 08:56
 19/19 anonim ***** válasza:

[link]

ma tesztelek:-))

2009. aug. 5. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!