Hahó! Hétvégére nem várók! Van valami tünetetek?
Figyelt kérdés
Sajna az én tüneteim akár a menszitől is lehetnek, de azért reménykedem. Melleim (inkább a mellbimbók) érzékenyek, a derekam és a hasam alja inkább csak reggel amikor felkelek akkor fájdogál, nem is igazi fájdalom, napközben semmi. Folyásom ha van is inkább vizes. Ti mit éreztek?2009. júl. 28. 15:36
1/19 A kérdező kommentje:
Olvasgattam régebbi írásokat és több olyan vélemény van, hogy ilyenkor még nem lehet terhességi tünet, csak beképzelem. Ez igaz?
2009. júl. 28. 15:37
2/19 anonim válasza:
Nekem szombaton nem kell megjönnie. Most hétvégén furcsa érzésem volt, száraz vagyok, közben barnás vérzésem is volt. Ez még akár a menszesz is lehet...fene tudja. Drukkolok magunknak!
3/19 A kérdező kommentje:
Ha nem szokott máskor barnás vérzésed lenni, szerintem baba!!!!!!!
2009. júl. 28. 15:51
4/19 A kérdező kommentje:
Van itthon egy gabriel tesztem, alig tudom megállni, hogy ne teszteljek, de tudom még korai. Előre félek a csalódástól.
2009. júl. 28. 15:53
5/19 anonim válasza:
Én is nehezen állom meg. Csak az tart vissza, hogy már egy egész afrikai árvaházat tudnék etetni abból, amit tesztre költöttem fölöslegesen. De nem is igazán a pénz. Utálom az egy csíkot. Múltkor a férjem berajzolt mégegyet, hogy ne legyek annyira elkenődve.:) Mondta, hogy nézegessük inkább a két csíkot, egyszer úgyis meg kell történnie, basszus.:)
6/19 anonim válasza:
7/19 anonim válasza:
létezik olcsó teszt, én 10-et vettem 750 forintért. persze én ma teszteltem, de negatív. csütörtökre nem várom, de feladtam. jöjjön, aminek jönnie kell...
8/19 anonim válasza:
holnapra nem várom,de szerintem jönni fog:(de a remény hal meg utoljára,drukkolok mindenkinek!!!!!:)
9/19 anonim válasza:
Én tegnapra nem vártam,ma reggel -.De én is azt mondom,hogy fel a fejjel, eljön majd a mi időnk!!!Írjátok meg majd mi lett, ha széna ha szalma, én is megírom.
10/19 anonim válasza:
én mult péntekre nem vártam, de mivel a ciklusom hol 24 hol meg 30 napos igy nem gyanakodom. már 3 éve szeretnék babát ez a 32. napom, van egy Gabrielle tesztem de csak csüt-n csinálom meg mert egyszer volt egy 33 napos ciklusom régen és tudom ,hogy a legtöbb után kelkl tesztelni. mit tegyek? holnap vbagy Csütörtök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!