Tegnap délután (31. nap) pozitív lett a tesztem. Mikor
menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
2008. máj. 14. 11:24
1/7 anonim válasza:
Gratula! Szerintem ha magánhoz jársz, hívd fel a dokid és majd ő megmondja, ha nem akkor szerintem 2 hete várj még vele.
2008. máj. 14. 11:27
2/7 anonim válasza:
gratulálok
minnél előbb
én amikor előszőr voltam dokinál 4hetes terhességet állapított meg és meg lettem dícsérve, hogy egyből mentem./ esetleges bajok mielőbbi kiszűrése végett /
egy lelkiismeretes orvos nem fog elküldeni, hogy túl korán mentél, legfeljebb visszahív későbbi időpontra is.
28hetes kismama
sok boldogságot
2008. máj. 14. 11:27
3/7 anonim válasza:
Megállapítható a terhesség orvosilag is , menj minnél előbb , legfeljebb csak 2 hét múlva küld el uh-ra, mert addig még nem nagyon látnak fontos dolgokat, csak sejtetőket, ezért uh, csak 6 hetesen szokott lenni kb.
2008. máj. 14. 11:31
4/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy 2 hét után, hisz addigra látszik, hogy a petezsákban van-e baba, és addigra szívhangja is lesz. Így nem kell kétszer fordulnod. És azalatt a 2 hét alatt, ha vigyázol magadra, nem lesz semmi baj.
2008. máj. 14. 12:15
5/7 anonim válasza:
Ha van turelmed varjal!
En 5 hetes voltam,mikor elrohantam a dokimhoz(magan),es az 1ik szemem sirt a masik nevetett.Orultem,h tuti terhes vagyok,es viszont csalodott is mert hasi uh-n csak 6.5 mm-es petezsak es 1 picike potty latszott.A 8 hetes uh-n mar dobogott a szive!:o)
Szerintem vard meg a 6 hetet,szamolj utanna,hisz mar 1 het alatt is olyan sokat no a baba ,h az szinte elkepzelhetetlen!
Gratulalok!
Udv:9hetes es 5 napos pocaklakos kismami
2008. máj. 14. 13:46
6/7 anonim válasza:
"Az első terhességi vizsgálatra az első vérzéskimaradás után két héttel, a második vérzéskimaradáskor, vagy terhességi teszt pozitív eredményekor tanácsos jelentkezni."
2008. máj. 14. 14:50
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Boldog babavárást mindenkinek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!