Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemkor closti-s stimu...

Inszemkor closti-s stimu mellett hány milis tüszőknél adták be a repesztőt?

Figyelt kérdés
Direkt nem azt kérdeztem, hogy nagyadik napon, mert mindenkinek más és más a ciklus hossz. Konkrétan az érdekel, hogy hány milis volt a tüsző mikor a doki ugy döntött, hogy beadj a repesztőt és mennyivel később volt az inszem?

2012. szept. 3. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
4 tüsző érett, ebből a 16 és 18 mm-esek voltak használhatóak. Az uh a 9. ciklusnapon készült, a repesztőt a 11. nap estéjén kaptam, tehát gondolom még nőttek két napnyit.
2012. szept. 3. 15:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem 2 db tüszőm volt.Az egyik 18 a másik 22mm.A ciklus 17.napján kaptam repesztőt,és másnap megcsinálták az inszemet.Az orvos azt mondta,hogyha nem lesz aznap tüszőrepedésem nem baj mert sokáig elél még ott bent a sperma.
2012. szept. 4. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!