Sosem jártam éjszaka pisilni. Most éjjel 3x is ki kelett menni. Lehet a terhesség korai jele?
8 napon vagyok pé után.
Mellem kissé érzékeny,derekam fáj,és 6 napja megjön érzésem van.És száraz vagyok ami fura,mert ilyenkor krémes nyákom szokott lenni.A hasam kissé puffadt.
Szia!
Nem szeretnék feleslegesen reményt kelteni,de nekem az első és legfeltűnőbb jel az volt,hogy teljesen száraz voltam,holott mensi előtt már szokott lenni valamilyen folyás!
Na akkor kezdtem figyelni magam! :)
És a tünetek:nagyjából ugyanezek,szárazság,derékfájás,haspuffadás!
De szerintem ha nem jön meg,ne tesztelj egyből,mert nekem is csak a kimaradás után 4 nappal! mutatott egy nagyon halvány vonalat!Előtte két nappal negatív volt,és nagyon magam alá kerültem!
Sok sikert! :)
Szorítok! 7hetes km
Ja, utolsó vagyok!Még valami lemaradt!
Igen,igen...az éjszakai pisilés!Mondjuk nekem az már csak a pozitív teszt után kezdődött,de nem vagyunk egyformák.
Azelőtt soha nem kellett éjjel kimennem,de azóta...!
Hajjjajjj,minden éjjel és hajnalban!
És igen,ez a tünet is jelentkezhet ilyen korán,ahogy előttem is írták,a vérbőség,és a hormonok játéka miatt!
Szorítok,írd meg,hogy mi lett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!