Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sosem jártam éjszaka pisilni....

Sosem jártam éjszaka pisilni. Most éjjel 3x is ki kelett menni. Lehet a terhesség korai jele?

Figyelt kérdés

8 napon vagyok pé után.

Mellem kissé érzékeny,derekam fáj,és 6 napja megjön érzésem van.És száraz vagyok ami fura,mert ilyenkor krémes nyákom szokott lenni.A hasam kissé puffadt.

2009. júl. 28. 09:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A sok pisilés nem feltétlen terhességi tünet, szerintem inkább csak izgulsz, hogy sikerült-e a baba!!!Én a 30. hétben vagyok és csak 20. hét környékén vettem észre, hogy többet járok a wc-re.......Az, hogy száraz vagy inkább rossz mint, jó, ha babát szeretnél, mert terhesség esetén bővebb folyás a valószínűbb!!!
2009. júl. 28. 11:07
 12/25 anonim ***** válasza:
Hopsz, bejött elém egy válasz! :) A sok pisi attól van, hogy felpuhul a méh, mert készül a babára, és nyomja a húgyhólyagot. Olyan, mintha egy "lufit" fújnának felfelé odalenn. Ez bizony jelentkezhet ilyen korán, nekem az előző babánál is így volt. Ez csak pár hét, mert utána a méh feljebb húzódik, és akkor már a hólyag is jobban elfér. :) Klári vagyok, aki sok rövid válszt írt.:)
2009. júl. 28. 11:07
 13/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Minden terhesség szerintem más.Eddig volt nyákom mindig,most nincs.Lehet rossz előjel,de lehet jó!!

2009. júl. 28. 11:09
 14/25 anonim ***** válasza:

Én csak akkor vagyok száraz mensi előtt ha babát várok, amúgy bő folyásom van. Nekem a nemvárt napján lett a kisfiámnál sok KRÉMES folyásom, ami később is megmaradt. Előtte TÖK SZÁRAZ voltam. De mindenki más.

Klári

2009. júl. 28. 11:10
 15/25 A kérdező kommentje:

:-))))))))))))))))))

Ez jó HÍR!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. júl. 28. 11:12
 16/25 anonim ***** válasza:
Én sem azt mondom, hogy biztos nem vagy terhes, csak szerintem még korai 8 nappal a pé után bármilyen terhességi tünetet keresni!!!Persze szorítok, hogy baba legyen!
2009. júl. 28. 11:12
 17/25 anonim ***** válasza:

Én sem írom alá a papírt, hogy babát vársz, félre ne érts, csak a saját esetemet tudom elmondani. :) De hát mi mind reménykedünk hónapról-hónapra. Úgy legyen, hogy 5 nap múlva pozitívat tesztelsz! Szorítok neked, és írd meg, mi lett az eredmény!

Klári

2009. júl. 28. 11:15
 18/25 A kérdező kommentje:

én sem azt irtam babát várok,csak reménykedem:-))

megfogom irni mi lett.

2009. júl. 28. 11:22
 19/25 anonim ***** válasza:
Én most a negatív példa leszek :( Pár napja én is így voltam és sajnos megjött. Állítólag ennek is lehet ez a tünete :( Azért szorítok, írd majd meg
2009. júl. 28. 12:13
 20/25 anonim ***** válasza:
11:07-nek igaza van, annyival egészíteném ki, hogy a korai vérbőség csinálja.
2009. júl. 28. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!