Sosem jártam éjszaka pisilni. Most éjjel 3x is ki kelett menni. Lehet a terhesség korai jele?
8 napon vagyok pé után.
Mellem kissé érzékeny,derekam fáj,és 6 napja megjön érzésem van.És száraz vagyok ami fura,mert ilyenkor krémes nyákom szokott lenni.A hasam kissé puffadt.
köszönöm a válaszokat.
Minden terhesség szerintem más.Eddig volt nyákom mindig,most nincs.Lehet rossz előjel,de lehet jó!!
Én csak akkor vagyok száraz mensi előtt ha babát várok, amúgy bő folyásom van. Nekem a nemvárt napján lett a kisfiámnál sok KRÉMES folyásom, ami később is megmaradt. Előtte TÖK SZÁRAZ voltam. De mindenki más.
Klári
:-))))))))))))))))))
Ez jó HÍR!!!!!!!!!!!!!!!!
Én sem írom alá a papírt, hogy babát vársz, félre ne érts, csak a saját esetemet tudom elmondani. :) De hát mi mind reménykedünk hónapról-hónapra. Úgy legyen, hogy 5 nap múlva pozitívat tesztelsz! Szorítok neked, és írd meg, mi lett az eredmény!
Klári
én sem azt irtam babát várok,csak reménykedem:-))
megfogom irni mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!