Terhesség? Péntekre "nem várom". Tegnap erős görcsök, a mellbimbóm bebarnult és ágaskodik már 1 hete, azonfelül nyilaló érzés mindkét mellemben. Éjszaka is kikell járnom pisilni (kb.5 napja). Álmosság. Ma émelygek nagyon. Kipirosodott és ég az arcom.
Szédülök, fájdogál a fejem is és a pém.-óta száraz vagyok.
Korai lenne még a teszt?
Most csináltam egy - Qupido tesztet :-( Ezt már én sem értem. (Igaz a kislányommal 6 hetes voltam mire + lett a tesztem.) Elképzelhető hogy ezeket a tüneteket bebeszélem magamnak? A fájdalmakat érzem !
Még nem volt sem pecsételés sem maszatolás. Talán csak korai volt a teszt ?! :-/
Hát elvileg a qupidónak már kéne mutatnia a terhességet.
De minden terhesség más,lehet neked lassan termelődik a hcg a szervezetedben de tüneteket okoz hamarabb.
Most már várd meg,hogy pénteken megjön-e a mensid vagy sem és akkor tesztelj.
Drukkolok!
32 hetes km.
Nagyon köszönöm a válaszokat. Most is olyan "mindjárt megjön" érzésem van. Épp most pityeregtem a semmin. Remélem nem ketyós leszek vagy valami ilyesmi. :)
Hát ha addig nem jön meg akkor szombaton reggel csinálok egy másik tesztet.
Tök jó,hogy ilyen lazán fogod fel a dolgokat:))
Ez tetszik,mert itt a teherbeesés témában sokan nagyon görcsösek és ha nem sikerül mufurcok lesznek:))
Te tök jól állsz hozzá:))
A pisitémára azt mondom,hogy jó az a hajnali pisi is.Nem baj,hogy voltál éjszaka is pisilni.Bár azért kell egy kis idő,míg a pisi koncentrációja jobb lesz teszt szempontjából.Ezért javasolják a reggeli első pisit,mert ugye éjszaka alszol.
Szombaton jelentkezz:))
32 hetes km.
Köszi 32km Mami,
A lányom is egy csoda volt ahogyan megfogant szóval nem vagyok az a feladós tipus. Ha most nem sikerült akkor annak oka van. (Minden történik valamiért.)
Mindenképpen jelentkezem szombaton.Olyan izgi hogy más is szorít nekem/nekünk.
Szóval babára fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!