Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt már nem igazán értem,...

Ezt már nem igazán értem, ovuteszt mint jósteszt!?

Figyelt kérdés
A múltkori ciklusomban használtam ovutesztet, szép két csíkos volt, még aznap is, mikor megjött. Most viszont késik 1 napja, az ovutesztem viszont negatív. Fehér krémes folyásom van, és sokat nőttek a melleim. Felejtős ez a hónap?
2012. szept. 2. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom, hogy mire az ovuteszt jóstesztként működne, addigra már a terhesteszt is jelzi a terhességet. Szóval inkább terhességi tesztet használj.
2012. szept. 2. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. De létezik olyan, hogy az lh teszt negatív, mégis van baba?
2012. szept. 2. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha már késik akkor inkább holnap első pisiből csinálj egy terhességi tesztet. A jósteszt mint a nevében is benne van, csak jósolni tud, ami vagy bejön vagy nem. Szorítok hogy pozit tesztelj! Meg írod az eredményt?
2012. szept. 2. 19:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze, megírom, ha teszteltem :) Csak azért fura nekem, mert múlt hónapban épp az ellenkezője volt, mint most, és reménykedem, hátha..
2012. szept. 2. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!