A clear blue terhességi tesztről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Megéri megvenni? Úgy hallottam nagyon drága.2012. szept. 1. 15:51
1/9 anonim válasza:
A sima 1500, a digitális 2000, legalábbis nálunk a patikában. Én a normált vettem, meg voltam vele elégedve.
2/9 A kérdező kommentje:
És mi a különbség a sima és digitális közt?
2012. szept. 1. 16:21
3/9 anonim válasza:
borzasztóan drága! a vaterás 50 forintos és a dm-es vagy rossmanos 300 forintos ugyan azt tudja, csak kb tized annyiba kerül! szerintem vegyél olcsóbbat, ugyan azon az elven működik mind, csak érzékenységben különböznek, de abból is van választék mindenhol az olcsóbbak közt is! ne dobj ki ennyi pénzt csak azért, mert az van ráírva, hogy clearblue és benne van egy kis kék-fehér kazettában! ha terhes vagy, mind ugyan azt fogja mutatni! sok sikert!
4/9 anonim válasza:
a digitális kiírja, hogy kb hány hetes vagy. ha mensi napján csinálod, az fogja kiírni h. kb.:2-3 hét
5/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2012. szept. 1. 16:31
6/9 anonim válasza:
embere válogatja... nálam pl úgy volt, hogy ezer féle tesztet kipróbáltam, 90%-ig biztos voltam, hogy terhes vagyok, és csak ez mutatta ki. úgy tudom, ez a legérzékenyebb
7/9 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy elég sokszor mutatott hamis pozitívat.Én Lily-vel teszteltem(rossmann)Nem drága és egyszerre kimutatta.
Én azt csinálnám a helyedben vennék egy olcsóbb fajtát ha az pozitív akkor csinálnék egy digitális Clear blue tesztet.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Olcsóbb tesztet csináltam, nagyon halvány pozi lett.
Csak nehéz elképzelni, mert spirálom van...
2012. szept. 1. 17:03
9/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges ilyen drága tesztet venni. Én mindig olcsót használtam és a valóságot mutatta. Tehát amikor terhes voltam pozitív, amikor nem voltam az, negatív volt mindegyik.
Szerintem menj el dokihoz, ha spirál mellett pozitívat teszteltél. Már az első napon amikor nem jön meg láthat a doki kicsi petezsákot vagy nagyobb uterust. Mindenképpen vele kell megbeszélned a lehetőségeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!