A Medi-Lab terhességi tesztről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
3.nap késés után csináltam egy ilyen tesztet,délutáni vizeletből.Nagyon halvány pozitív lett,dwe félek,hogy csak szellem csík...másnap úgyszintén ellőttem egyet,délutániból,az is halvány lett,szinte alig látható.ma 5.napja,hogy késik,nem teszteltem azóta,holnap szeretnék elmenni dokihoz,hogy megnézze,hogy mi van??szerintetek csak szellem csík??2012. márc. 12. 21:11
1/7 A kérdező kommentje:
pár napja has szurkám is van.Nagyon féle,mert már másféléve várjuk...
2012. márc. 12. 21:12
2/7 anonim válasza:
szerintem jön a baba halvány csik is pozitiv!!!!
3/7 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen hogy szellem csík :-) tedd fel ide a képet, megszakértjük :-D
Én is medilabot csináltam, azt hittem gagyi lesz de szinte azonnal erős pozitív lett és az eredmény ma már 10 hós elmúlt :-)
Gratulálok !
4/7 A kérdező kommentje:
Midjárt felteszem.Kőszi
2012. márc. 12. 21:21
5/7 A kérdező kommentje:
nem sikerül fel tenni,pont nincs itthon senki aki tudna segíteni a blooth-ba.nagyon sajnálom.Amúgy annyira,de annyira halvány,hogy alig látszik,.és félek,ha elmegyek holnap a dokihoz akkor kinevet...:S
2012. márc. 12. 22:03
6/7 anonim válasza:
Ha rögtön kijött a vonal, akkor pozitív , ha 10 percen túl akkor már nem értékelhető pozitívnak.
7/7 anonim válasza:
3szor lett nekem pozitiv 3gyermekem van most halvány pozi lett nincs babaám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!