Mi a véleményetek a ClearBlue terhességi tesztről?
Figyelt kérdés
Nekem csupán annyi, hogy tegnap este poz.mutatott, ma reggel is, délután elkezdett fájni a hasam..estére meg megjött. :/2012. szept. 1. 01:13
1/4 anonim válasza:
szia! engem még sosem csapott be, ha pozitívot mutatott, baba volt. sajnálom,,hogy megjött, lehet elindult valami,csak megszakadt. Nem írtad késett e stb. sajnálom,bár a vérzés nem jó terhesség alatt,ám lehet csak progi hiány is, ezért ha már késett, akkor érdemes lenne gyors orvoshoz menned, lehet adnak gyógyszert és megmenthető a baba!
2/4 anonim válasza:
iszonyatosan drága! minden teszt jó eredményt mutat, szerintem nem éri meg CB-t venni! a vaterás 50 ft-os is ugyanúgy kimutatja,m int a CB digital 2200-ért. szerintem válassz olcsóbbat!
3/4 anonim válasza:
Én soha többé nem veszek Clearblue-t ! Ráköltöttem a sok pénzt, 1 óra múlva pozitivvá vált , örültem mint majom a farkának, erre az összes többi teszt negatív és megis jött. Rakás sz * r . Bocsi :/ Nem ér annyit mint amit kérnek érte. A 400 ft os rossmanos teszt soha nem csapott igy be idön túl se .
4/4 A kérdező kommentje:
1 óra mulva minden teszt pozitívat fog mutatni, mivel nem hiába van rajta hogy 10 perc után eldobható, mert hitelességét veszíti.
Amugy, akkor kb egy a véleményünkl róla kedves 2 és 3 .
Első: A baba meg majd jön amikor jönni akar, nem fogok dokihoz futkározni :) Anno 20-30-40 éve is megodlották a "szaporodást", ezután is sikerülni fog :)
2012. szept. 1. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!