Szeretnék második babát, de tudom, hogy esztelenség. Másnak is voltak ilyen érzései?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, nem lenne energiám még egy gyerekre, de mégis bennem motoszkál, hogy milyen jó lenne még egy baba. A kisfiam 2,5 éves most. Másnál is előfordult ilyen érzés? Elmúlik majd idővel?2012. szept. 1. 00:26
1/3 anonim válasza:
HAjrá!!! Nem esztelenség! Tudatalattid dörömböl. Teljesen logikus és biológiailag teljesen normális.
én is ilyen vagyok: pl. ha megkívánok egy képviselőfánkot éjjel, nem tudok arra gondolni, hogy fogyózni kéne, mert az elhízás midenféle bajt okozhat, hiába vagyok molett, akkor is betolom, mert ezt diktálja az ösztönöm. Felhalmozni zsírt az ínséges időkre. Ugyanilyen a szaporodás ösztöne is. Teljesen normális.
HA van rá anyagi fedezet, ne is gondolkodj!!! :)
3/3 anonim válasza:
Most úgy érzed nem bírnád egyszerre két kicsivel, de ha sokat vársz később lesz nehezebb, mert nagy a korkülönbség és már mások a gyerekek igényei.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!