Pszichológus, segítené a teherbeesést a mentálisan?
Figyelt kérdés
30/N vagyok, eljött a családalapítás ideje, de nagyon szorongok, nem jutottunk el odáig a férjemmel, hogy próbálkozzunk. Mentálisan valami megakadalyoz, nagyon félek. Ezen vajon tudna segíteni egy pszichológus szakember?tegnap 16:31
3/9 anonim válasza:
Igen, és nem szégyen elmenni hozzá. Sok sikert!
4/9 anonim válasza:
Mindenképpen ☺️
Én amúgy alapból nem görcsöltem rá, de a meddőségi kezelések alatt nagyon. Segített picit tisztábban látni a saját elakadásaim, rengeteget tudott segíteni hogy ne féljek annyira és így jobb döntéseket hozzak
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem lesz furi, hogy a terápia során esek teherbe?
Kicsit furcsának gondolom beavatni egy harmadik félt, de máshogy nem biztos ,hogy menni fog.
Olyan kellemetlennek érzem arról bezsélni, hogy például na most megpróbáltuk egyszer és erről beszámolni... feszengek emiatt.
tegnap 20:19
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem lesz fura, nem a pszichológus előtt fogsz szexelni (bocsi ha túl profán), nekem még szurkolt is hogy sikerüljön a lombik ☺️. Sőt már terhesen is visszamentem egy-két alkalomra, mert elbizonytalanodtam magamban.
7/9 anonim válasza:
Nem erről fogsz beszélni a pszichológussal. Ez biztos.
8/9 anonim válasza:
pont azért menj pszichológushoz, mert ő fel fogja tudni oldani benned ezt a "fura" érzést - persze a te munkád és elköteleződésed is kelleni fog hozzá. hajrá!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
tegnap 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!