Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lassan elfogy az első üveg...

Lassan elfogy az első üveg bromom kihez kell mennem íratni?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy a háziorvos kiírhatja e vagy csak a nőgyógyász.Az alhasam nyomásra érzékeny és néha olyan érzésem van mintha meg akarna jönni de eddig még semmi.Nagyjából hogy kellene megjönnie a menzeszemnek?A gyógyszer szedése közben vagy amikor az első adag gyógyszer elfogy.Augusztus 7-e óta szedem,és első hét után másfél tablettát szedek.mellete 200gm szénhidrátdiéta.Kérlek akinek van tapasztalata írjon hogy neki mikor jött meg.

elkeseredett 23 éves nő

2012. aug. 31. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én is Bromo-t szedek 1,5 hónapja. Szedése előtt 26 és 36 nap közötti ciklusaim voltak felváltva. És a havim után két hétig pecsételtem. Most ott tartok hogy 24 napra fog valószínű megjönni a testhőm alapján,de már vagy 4 napja görcsölget a hasam alja. Mielőtt elkezdtem szedni sose görcsöltem. Én a nőgyógyászommal szoktam feliratni. Itt a görbém: [link]
2012. aug. 31. 19:07
 2/8 A kérdező kommentje:
nekem ebben az évben június 15-én volt meg és 22-én múlt el.azóta semmi.pcoval diagnosztizáltak.most csak azt nem tudom hogy a bromotól mikor kellene megjönnie a bajomnak.a hasam alja nyomásra érzékeny puffadok tőle.szinte minden tünet előjött.
2012. aug. 31. 19:13
 3/8 A kérdező kommentje:

418 mU/l és a referencia tartomány elvileg 100-500 ig van.

ez az értékem

2012. aug. 31. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem1282 mU/l volt az értékem a bromó egy hónap alatt levitte 94-re. Ha pco-val diagnosztizáltak akkor nem is biztos hogy megjön minden hónapban nem? Nem feltétlenül fog megjönni a bromo-tól.A dokid mit mondott?
2012. aug. 31. 20:22
 5/8 A kérdező kommentje:
nem igazán emlitette meg bár én sem kérdeztem,lehet van rá esély hogy babás vagyok és azért fáj a hasam alja?
2012. aug. 31. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
szia! van rá esély:) tesztelj. B.nőm így volt,nem volt mensije, emelkedett prolaktin és ths problémák miatt. Kapott rá Bromocriptint, majd várta,hogy megjöjjön, de csak nem jött a vérzés. Visszament a Kaáliba a dokihoz, hogy vegyenek újra vért tőle,mert lehet nem jött rendbe a prolaktin, pajzsmirigy. Mielőtt levették a vért, hüvelyuh-t csináltak neki, ahol jött a meglepi,örömkönnyek, 7 hetes babás volt:) Tehát kapta a Bromot, ami csinált peteérést, és azonnal babás lett, ezért már nem is jött meg. Azóta másfél éves a kislányuk, most kistesóra gyúrnak:) Nekem a Bromo szintén jó hatással volt,májusban kaptam emelkedett szintre, 700 volt az érték, július 21-én pozitív lett a tesztem.
2012. szept. 1. 05:00
 7/8 A kérdező kommentje:
csináltam egy tesztet x-epil de csak a tesztcsík jött ki a kontroll nem.nem tudom hogy merjek e tesztet venni.vagy a fals pozitív lehet még pozi?merjek tesztelni megint?
2012. szept. 1. 06:59
 8/8 A kérdező kommentje:
a tesztcsík azonnal kijött szép erős vonal
2012. szept. 1. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!