Hogyan lehetne azt megoldani hogy a kóla alja (alján a maradék) is olyan friss legyen mint egy új üveg nyitásánál az első pohár?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 16:38
1/5 anonim válasza:
erre kíváncsi lennék én is!
én úgy oldom meg, hogy sose iszom meg az alját, annak már olyan rossz íze van :S
2/5 anonim válasza:
Én sem iszom meg, csak úgy hívom, hogy "üvegaljakóla". Onnantól, hogy az üvegen körben futó papír vonala alá ér, a páromé, mert ő meg így szereti. :) Hiába na, én az üvegtetejekólát szeretem. Szerintem egyébként nem megoldható, hogy ugyanolyan lehet, bár a hűtés kicsit segít a dolgon.
3/5 vav22 válasza:
Papám az ásványvizes üveget, amikor fogy belőle mindig összenyomja annyira, hogy csak a maradék víz férjen el benne, mondván, hogy így nem megy ki belőle a szénsav. Kipróbáltam, tényleg ér valamit, ha nem is száz százalékos a siker. Szerintem a kólával is megér egy próbát. Írd meg mi lett az eredmény, én most nem ihatok kólát... :DDDD
4/5 anonim válasza:
töltsd bele szódás szifonba, és nyomj bele szénsavpatront, nem tudom működik-e, de ki lehet próbálni, ha valakinek van fölösleges pár napos kólája :)
5/5 anonim válasza:
Szerintem (is) a kóla teteje-közepe-alja ugy ahogy van roppant káros az egészségre, igy az a legjobb, ha soha nem iszol kólát!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!