Volt mar valakinek ugy?
Figyelt kérdés
Sziasztok volt mar valakinek ugy hogy a terhesegi teszt negativ de meg is terhes volt ?2012. aug. 31. 17:44
1/4 anonim válasza:
Szia.Nekem volt igen ilyen.De pár nap múlva már jelezte a teszt.:) Nálad hogy derült ki hogy mégis babát vársz?
2/4 anonim válasza:
Ilyen csak akkor van, ha túl korán tesztelsz.
Ha baba van, akkor HCG is van előbb utóbb.
3/4 A kérdező kommentje:
sziasztok hat en meg nemtudom bisztosan hogy babat varok e... en voltam a dokihoz amiat hogy mar 10 keses menstruaciom van de viszont aszt monta hogy ultra hangot nem csinal mert koraji lenne es ha nemjon meg menyek egy het mulva ... de meg semi jele hogy megjone... csinaltam 2 terhesegi tesztet de negativ de viszont van hanyingerem de nem hanyok .... hat nemtudom csutortokon megyek visza ha nem jon meg ... bocsi a hejes irasert en slovak vagyok
2012. aug. 31. 18:56
4/4 Manka68 válasza:
Szia!
10 nap késés után azért már illene pozitívnak lennie a tesztnek, ha van baba. Valószínűbb, hogy a hormonjaid szórakoznak, ez ugyanolyan tünetekkel jár, mintha babás lennél, kivéve hogy a teszt negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!