Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valakinek PCOS gorbeje?...

Van valakinek PCOS gorbeje? Feltoltene nekem?

Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Ovusat, ovu nélkülit? Van mindkettő...

Ovus: [link]

Ez kicsit ronda, de volt ovum.

[link]

[link]

Itt nem mértem mindenhol, de nekem már a 36,7 körüli hő a luteális fázisra jellemző.

[link]

Ovu nélküli:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 26. 12:47
 2/5 A kérdező kommentje:
koszi!
2012. aug. 26. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:

kedves válaszoló:

az alaphőt jól húzta be??és nem is érzed az ovu fájdalmat??lehet hülye kérdés volt akkor bocsi!köszi ha válaszolsz!mert azért is kérdezem mert nem tudom pontosan van -e nálam szó egyáltalán pco!

2012. aug. 26. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:

A vonalakat nem kell nézni sztem, ez csak egy gép, nem mindig jól húzza be az ovut. Az alaphőt is csak akkor tudja normálisan behúzni, ha megvan minden mérés.

Ovu fájdalmat nem szoktam érezni. Inkább olyan szokott lenni, hogy ovu előtt már egy héttel néha elkezd fájdogálni a petefészkem. De konkrétan az ovut nem szoktam érezni.

2012. aug. 26. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:
értem és köszönöm a választ!honnan lehet tudni hogy van ovu??mert nekem is szokott fájni a petefészkemnél és én azt hittem az a ovu!!akkor ezek szerint nem is biztos,hogy amit érzek az a ovu??!!elég hosszúak a ciklusaim átlagosan 31 napra jön meg de most a két utolsó 36 napra!
2012. aug. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!