Már 5 napja késik! Lehetek úgy terhes hogy semmi változást nem érzek? Csak mert tavaly volt egy missed ab-om 5 hetesen, és akkor minden tünetem megvolt, puffadás, mellfeszülés, folyamatos wcre járás stb.
Nekem sincs semmi más, egy picit feszül a mellem, ennyi!
De amikor meg kellett volna jönnie, akkor teljesen olyan érzésem volt hogy meg is fog, kb. egy napig éreztem ezt, görcsölt a hasam, fájt a mellem, de aztán másnapra, mintha elfelejtette volna....:-) Azóta meg csak vártam hogy akkor mikor jön meg! De még most sem hiszem el!:-)
Drukkolok neked!! Biztos sikerülni fog!!!
Szia!
Itt vagyok!
Nekem is ugyanez maradt meg, egy kicsi hasszurkálás, meg állandóan vcre járok, bár nem tom hogy az ilyen korán lehet-e babától, + én is nagyon-nagyon fáradt vagyok! Ma is dolgoztam végig 12 órát....hááát! Nem szeretném sokáig csinálni ha télleg babó lesz!:-) Majdnem elaludtam állva!:-) Amugy meg én ugy tudom hogy halvány csík is csík!:-) Drukkolok!
Bocsánat,de én nem értek ezekhez a diagrammokhoz!! Én egyáltalán nem vezettem ilyet, és egyáltalán nem írogattam semmit, így nekem ez sokat nem mond! Bocsi!
De azért neked is megy a drukk!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!