11 napja késik, rendesen várandós tünetek vannak (szédülés, hányinger-az nagyon, mellfeszülés, egyfolytában álmos vagyok, gröcsölök, mintha meg akarna jöni de nem jön meg) Vajon terhesség lehet?
Azért aggódom,hogy ez esetleg várandósság-e,mert múlthónapban is késett,kb 2 hetet,de akkor megjöt a mensim,de akkor viszont ilyen jelek nem nagyon voltak,most pedig elég erősen szédülök,hányingerem van,feszülnek a cicijeim...
nemtudom merjem-e megcsinálni a tesztet,félek,hogy negatív lesz!:(
Csinálj tesztet! Az megmutatja,hogy van e baba.
Ne félj,ha negatív lesz véletlenül. Majd sikerül legközelebb... Tudom könnyű mondani, de én átmentem rajta. 3 év próbálkozás után elment a babám a 20.héten, és most született márciusban a kisfiam, 5 év próbálkozásra...
Jobb, ha tudod, hogy terhes vagy, vagy nem! A bizonytalanság nem jó szerintem, úgyhogy tesztelj!
Mindenesetre a tüneteid ígéretesek:)
Drukk++++++
Szia! Én csak azt tudom mondani, hogy minél előbb tesztelj, mert ha nem vagy terhes, elég komoly problémára is utalhatnak a tüneteid. Nem akarlak ijesztegetni!!! Van egy kolléganőm, aki hasonló cipőben járt, és kiderült, hogy tályog van a méhében. Annál jobb, minél hamarabb megnyugtatod magad! Meg ha tényleg terhes vagy, akkor már kb. 4 hetes lehet, és oda kell figyelned magadra!
Remélem jó hír lesz!!!
Köszönöm szépen!
az éjjel nem tudtam aludni és átgondoltam mindent,az ünnepek után amúgy is mindenképpen elmentem volna orvoshoz csak erre felénk nem rendel a nőgyógyász már,csak januárban!
Köszönöm a tanácsokat,hát én is remélem,hogy nem tályog vagy ilyesmi,de majd minden kiderül...:)
Tegnap voltam dokinál!
Aztmondja vagy bevérzés vagy terhesség,hövőhéten kell visszamennem,ha terhesség akkor azt már látni fogja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!