2 napja késik, nincs se émelygés, se mellfeszülés, ma reggeli teszt - lett. Biztos nincs baba?
Hőgörbét nem tudok mutatni, kicsit beteg voltam a ciklus közepén. Az alaphőm 36,5 körül mozog: tegnap reggel 37 ma 36,8 volt a hőm hüvelyben. Ciklusaim 28 vagy 35 naposak - ma vagyok a 37. napon.
Csütörtök-péntek mindjárt megjön érzésem volt elég erősen (percenként rohangáltam wc-re hogy megjött e), de szombatra mintha elvágták volna..azóta semmi..
Csináltam ma reggel tesztet, de negatív lett (igaz, neten rendelt teszt, de ettől még biztos jó minőségű,nem?).
Biztos hogy nem babáról van szó??
2 napos késésnél azért már mutatni szokott valamit a teszt. A hőd is egy picit esett. A mensid késik ez jó jel. De az is lehet hogy nem késik, csak később volt a peteérés. Lehet ilyen is.
Szóval mindkét lehetőség benne van, lehet még baba is meg nem is, ha az előbbit szeretnéd akkor drukkolok!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!