Delia27 kérdése:
A nogyogyaszom szerint van egy kis cisztam! Lehet, hogy emiatt nehezen fogok teherbeesni?
Figyelt kérdés
Azt mondta,hogy nagyon minimalis,es ez barmikor felszivodhat es elo is johet. Szerintetek ha szedek folsavat,akkor hamarabb teherbeesek? Csak ezt irta fel!2012. aug. 30. 17:56
1/1 anonim válasza:
Nekem PCO gyanúm volt. Mindkét petefészkem tele volt cisztákkal, aztán lassan szívódni kezdtek, egy maradt, ami növekedni kezdett. Rendszertelen volt a ciklusom, annyira, hogy hónapokon át meg sem jött. Peteérés serkentőt kaptam, aztán elkezdtünk próbálkozni, 5 hónap után estem teherbe. Az orvos erre annyit mondott, hogy a PCO csak a petefészek szerkezete miatt került szóba, de miután terhes lettem elvetette a gyanút. Ma egy két éves kisfiú büszke anyukája vagyok. Fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!