A babánk december elején fog születni, de én nem szándékozom a családdal karácsonyozni olyan formában, hogy mi megyünk hozzájuk a férjemmel, úgy, mint eddig minden évben. Nem tudom, hogy hogyan közöljem velük, de én nem akarok egy pár hetes babával rohangálni olyan nagyon hidegben. Mindig öltöztetni, megérkezve vetkőztetni, ez lenne. 4 helyre kéne mennünk csak 25-én. És 26-án is 3-ra. Ti hogyan mondtátok meg, hogyan fogadták? Vagy ti mentetek a babával?
Nem mennék sok ember közé egy 4 hetes babával karácsonyozni, főleg nem 3-4 helyre egy nap. Hangzavar, fények, stb. Neki nyugalom kell, a megszokott kis helye ahol tud enni, aludni. Szerintem ez természetes, rokonok biztos megértik.
2012. aug. 29. 19:42
2/11 anonim válasza:
Szia! Én pont így fogok szülni, és azt gondoltam, hogy anyuék és a húgomék eljöhetnek majd hozzánk, de senki más. Mi pedig nem fogunk menni. Azt is kitaláltam, hogy majd előre (mondjuk november elején-közepén) főzök és sütök valamit, amit beteszünk a fagyasztóba, és az lesz az ünnepi vacsora.
Főzni amúgy is akarok előre, mert nem nagyon akarok az első hónapban ilyenekkel foglalkozni, és húgomat elnézve nem is lenne rá idő.
2012. aug. 29. 19:42
3/11 anonim válasza:
És persze a párom szülei is jöhetnek, csak nekik még szállást is kell intézni valahogy és valamiből...
2012. aug. 29. 19:44
4/11 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom novemberi. Az első karácsonyt mi is itthon töltöttük kettesben. Kerek perec megmondtuk a családnak, hogy mi most hármasban akarunk lenni. Ráadásul totál kialvatlan voltam készülni sem tudtam volna és mivel még 6 hetes nem volt ezért én nem vonatoztam a lányommal.
Nem tetszett a mamáknak de megértették.
Utána rákövetkező évre meg mi mentünk haza.
Azért szerintem meg lehet érteni, hogy egy pici babával nem tudsz készülni és nem lehet még utazgatni vele.
2012. aug. 29. 19:45
5/11 anonim válasza:
Szerintem sem lesz ebből gond. Mondjuk én október körül elmondanám legkésőbb, hogy ne is tervezzenek.
2012. aug. 29. 19:59
6/11 anonim válasza:
én 11.én szültem császárral,17én jöttünk haza,semmi karácsonyozás nem volt,csak fa,meg anyuék hoztak kaját,sewhová nem mentünk-nem is bírtam volna. menjen aférjed helyetted is
2012. aug. 29. 20:07
7/11 anonim válasza:
Akkor én kakukktojás vagyok, amiért lehet,hogy le is fogtok pontozni!
Dec. 8.-án szültem, és bizony a család anyukáméknál együtt karácsonyozott. 8-an voltunk!
Senki nem volt beteg, igazából mivel végig aludta közel sem ment hozzá senki, így semmi gond nem lett!
Rohangálni hidegben meg végképp nem kellett. Itthon a fűtött garázsban betettük a kocsiba, anyuéknál kivettük és bementünk vele.
Nem volt többet levegőn, mint amikor hazahoztuk a kórházból!
Mondjuk mi csak egy helyre mentünk!
2012. aug. 29. 20:27
8/11 anonim válasza:
Én elkövettem 2 éve azt a hibát, hogy az akkor még nem egészen 2 hónapos Lányommal haza mentünk a Szüleimhez (mindig náluk töltjük a Karácsonyt). Katasztrófa volt!!!! Úgy összevesztünk 24-én este Anyuval, hogy csak na, nem bírták a Kicsi sírását, megkaptam, hogy nem vagyok normális, éheztetem a gyereket, mert nem adok neki tápszert... Most októberben fog megszületni a 2. babánk és én már jó régen közöltem, hogy mi nem megyünk sehová Karácsonyozni. Persze Anyu továbbra is próbálkozik, hogy menjünk, de én hajthatatlan vagyok. Még egyszer ugyanabba a hibába nem esek bele:o) Ha akarnak, jönnek ők, ha nem, az is OK.
2012. aug. 29. 20:27
9/11 anonim válasza:
Nagyon lebeszélnélek, hogy elutazzatok, nemcsak hogy macerás lenne, de még nagyon pici a baba akkor és legalább hat hétig jobb ha otthon van és megszokja a pocakon kívüli világot. Tessék rá tekintettel lenni! :) Eleve nem is várnám el, a családod helyében hogy menjetek, legyetek csak hármasban. Majd jövőre bepótoljátok.
2012. aug. 29. 21:46
10/11 anonim válasza:
Szerintem se menjetek sehova. Az én lányom " karácsonyi baba" volt, 20-án született, 25-én jöttünk haza. Tesóm itt volt, mikor hazajöttünk a kórházból. Ha előbb születik, akkor sem mentünk volna. Anyós a szomszéd lakásban lakik, így hozzá bementünk, mikor megjöttünk, de kb. ennyi volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!