Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi is babát tervezünk, bár...

Mi is babát tervezünk, bár még nem sikerült, de megoszthatom veletek ezt az apró kis örömömet? Hihetetlen hogy az ember ilyen kis dolognak is mennyire tud örülni.

Figyelt kérdés
Kb két hónapja kiderült ,hogy magas a prolaktinom(1282mU/l lett a határ:25-629) és , hogy ez miatt tuti nem fogok teherbe esni :(. A dokim Bromocriptint írt fel napi 1 szemet amitől két hétig nagyon rosszul voltam. Mondta hogy amíg szedem ne essek teherbe :( MR vizsgálatra is kell mennem hogy kizárják a hipofizis adenómát. Teljesen el voltam keseredve mert itt olvasgattam erről a dologról, hogy van aki évekig szedi és utána áll be a prolaktinszintje a megfelelő értékre. Ettől még rosszabbul voltam(lelkileg). Olyan távolinak tűnt a babavállalás esélye. Olyan sokáig nem várhatok hisz már 30 éves vagyok. Múlt héten voltam ellenőrző vérvételen aminek az eredményét ma kaptam meg 94mU/l lett!!! egy hónap alatt vitte le a Bromo. El sem akartam hinni! Hívtam is egyből a dokimat hogy mi a helyzet hisz elég alacsony ,nehogy most meg ebből legyen gond. Azt mondta ,hogy mától napi felet szedjek két hétig és akkor megint lesz egy vérvétel. Komolyan lányok ,nem tudom megmondani mikor éreztem ekkora örömöt. Hihetetlen érzés kerített hatalmába,hogy talán még sincs olyan messze az, amit már ovis koromba is tudtam, hogyha felnövök, ÉDESANYA szeretnék lenni! Köszönöm ,hogy megoszthattam veletek ezt az érzést!
2012. aug. 29. 17:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Én is így ismeretlenül örülök a boldogságodnak!

Mielőbbi teherbeesést,boldog terhességet és egészséges babát kívánok majd Nektek!

Remélem ha összejön azt is megosztod velünk!

Egy 9 hós kisfiú Anyukája!

2012. aug. 31. 21:28
 12/26 anonim ***** válasza:

Igen, ez hatalmas dolog, hogy ilyen hamar helyreállt! Mi is egy éve szenvedünk, túl vagyok már pár Clostin, Merionalon, kapom az Utrogestant, kenem a D vitamint, szedem a Merckformint...... Most épp megint ott tartunk, hogy újabb 3 hónap, míg az újabb gyógyszer hat, és akkor kezdjük a stimulálást. Örülök hogy már csak 3 hónapot kell várnom, és remélem, több dologra nem derül fény, mert nincs is. Legelőször, Másfél éve, amikor azt mondta az orvos, 3 hónapig szedjek mindenféle (E, C, stb...) vitamint, és 3 hónap mire beáll a vérzésem, úgy sírtam...

Most meg örülök, de jó, csak 3 hónap!:)

32 múltam, első babánkat várjuk...

Sok siketr nektek, és rengeteg pozitív gondolatot! Hallgasd meg Paly Bea szülésdalát!:) Nekem sok erőt ad!

2012. szept. 1. 10:02
 13/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok! voltam vérvételen az eredményét még várom, de sajnos elég pesszimista vagyok,mert mióta csak fél bogyót szedek megint előjöttek a tünetek (feszült vagyok,a bőr szárazsága stb.) A dokim szerint biztos felment a prolaktin szintem.:( Szerinte ha a prolaktinom300-400-ra felmegy ,akkor újból egy szem bromo-t kell szednem hiába van a tartományon belül, a teherbeeséshez az a legjobb ha az alsó tartományhoz közeli értéket kapunk. Most eléggé el vagyok kenődve,mert olyan pozitívan álltam hozzá,hogy azt gondoltam minden ok lesz. Bár az eredményt csak jövő héten tudom meg ,de a doki eléggé lelombozott.:(
2012. szept. 16. 14:22
 14/26 anonim ***** válasza:

Nagyon szorítok Érted. Szeretném azt mondani, hogy biztosan jó lesz az eredményed, de sajnos ezt én nem tudhatom. Csak bízz magadban. Nektek is hamar lesz babátok, hiszen a korábbi prolaktin probléma is milyen hamar megoldódott. Te is írtad, hogy el sem akartad hinni. Szerintem most is hamar megoldást talál majd az orvos. Nagyon kívánom, hogy mihamarabb babátok lehessen. Majd írd meg kérlek a vérvétel eredményét. És fel a fejjel.

Szorítok Értetek!

2012. szept. 16. 14:29
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy! Bízok benne hogy jó lesz,mindig mondogatom magamban ,hogy sikerülni fog,sikerülni fog. Csak tudod ha már a doki ezt mondja akkor már mégsem vagyok olyan optimista. És már ettől is ideges vagyok hogy mi lesz az eredmény. Szegény munkatársaimtól nem győzök elnézést kérni olyan kiállhatatlan vagyok,de szerencsére megértik mert tudják min megyek keresztül.
2012. szept. 16. 14:38
 16/26 anonim ***** válasza:
Kívánom, hogy minél hamarabb megélhesd az oviskori álmodat!
2012. szept. 16. 14:39
 17/26 anonim ***** válasza:

Szia! A 12/16-os válaszoló voltam. Szegénykém.... ne csüggedj, ez sajnos egy ilyen hülye dolog, várni, remélni, aztán megint várni....

Én annó örültem a 3 hónapnak amikor írtam, hogy hurrá, hat a gyógyszer nemsoká....

Aztán az letelt, volt egy újabb vizsgálat, most lehet hogy fél évet kell várnunk... És az esélyeink egyre rosszabbak. Most hallottam először egy orvos szájából azt a szót velünk kapcsoplatben hogy lombik...........

Gondolj arra, hogy ti még milyen messze vagytok ettől, és addig van az embernek esélye bármire, amíg nem kerül az inszem/ lombik közelébe. Akkor már tényleg nincs tovább, a türelem marad. Addigra mindent kipróbáltál már.........

Szóval ne csüggedj, fontos hogy jól legyen beállítva a gyógyszered:) Kitartást, és sok erőt kívánok neked!!!!!!!!!!!!!

2012. szept. 16. 15:51
 18/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! A te történeted sem semmi, és ennek ellenére te próbálsz nekem erőt adni azok után amiken keresztülmentél, hát le a kalappal előtted, komolyan! Irigylem a kitartásod és türelmed! Mielőbbi babásodást kívánok neked!
2012. szept. 16. 16:55
 19/26 anonim ***** válasza:

Én is most várok a prolaktin eredményemre, eddig nem nézték.:( Egyébként IR-em van, és a progim is alacsony, annak az eredményei is most lesznek kész + a terheléses cukor.

Szorítok, neked is hogy jó legyen, mindenképp számolj be az eredményedről.::)))))

2012. szept. 16. 17:53
 20/26 A kérdező kommentje:
Megjött a vérvétel eredménye. A prolaktin 369 lett. úgyhogy biztos vissza kell állnom az egy szem bromo-ra. Hát ilyen az én szerencsém!:( Holnap a dokitól majd úgyis többet megtudok. Kedves utolsó majd írd meg mi lett a vérvételed eredménye.
2012. szept. 18. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!