Mikor látszik már uh-val is?
Ma van a nem várt napja,tegnap más okból voltam uh-n,de nem látott semmit,csak a labor szerint vagyok babás.14-15 volt a peteérésem,ekkor voltunk együtt,ugye annak még csak 2 hete.
pénteken,31-én újra megyek,vajon lesz már valami?Addig nem merem elhinni hogy sikerült!
felesleges uh-ra menni. dokihoz is mondjuk. most még épp a beágyazódás után vagy, semmi sem fog látszódni.
az orvosok a kismamát a betöltött 7. hét után akarják látni,akkor lehet kézzel,uh-val biztosra mondani a terhességet,akkor kezdik a vizsgálatokat.
pénteken se kézzel,se uh-val sem fog többet "látni" mint tegnap. te pedig tök lehangolt leszel,ami nagyon nem tesz jót! pihenj,vigyázz magadra,ne aggódj,és higgy benne h ott van!
én nem is akarnám h piszkálgassanak, a babának nyugi kell nem az h hetente nyomkodják,matassanak. legyél türelmes,ha betöltötted legalább a 7.-8. hetet,akkor menj.
Én az utolsó menstruáció első napjától számítva 4. héten(plusz pár nap) voltam, tudom elég korán, de engem megnyugtatott és nem is bírtam volna várni.
Már akkor látszott 10 mm típusos megjelenésű petezsák, jó helyen, és mindezt hasi ultrahanggal.
Ahogy Te is írod, addig én sem mertem elhinni, pedig ott sorakozott az 5 pozitív tesztes gyűjteményem:)
Most visszanéztem a naptárba ez 3. hét az együttléttől számítva, de szorítok, hogy Neked is ilyen hamar látható legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!