Tervezted a babát? Vagy csak besikerült? Ha tervezted mennyi idő után sikerült? Ha nem tervezted, hogyan döntöttél? Megtartottad vagy elvetetted? Nem bántál meg semmit?
14:59-es vagyok
Ezt én se értem, aki évekig próbálkozott,annak 100%-os a válasza. Le a kalappal előtte,mert tény,hogy a sok küzdés , lelki fájdalom amit át élt, míg végre sikerült a gyermeke sok lelkierőt kívánhatott.
Kérdésre válaszoltam, csak nekem "besikerült" kat.-ba tartoznak a gyermekeim. Valószínűleg ez a lepontozás oka,vagy hogy nem az abortuszt választottam.
mar neki sem 100%os....
EMBEREK mi ertelme van a lepontozasnak???
Valakinek 8 ev kell,van akinek 1 honap,van akinek "becsuszott" ,van aki probalkozik....
Akik igy lepontozzak a masikat azert mert o elvezkedik ezen,szegyellje el magat!
Mindig az ilyen kerdeseknel jonnek a MEDDO nok es lepontozzak....Rosszindulatuak vagytok....
Szebb napot :)
Na hát nem szép ilyet mondani,de nekem is ez jutott eszembe hogy valami megkeseredett babára váró pontozgat mindenkit lefelé.
De nem tudom mi értelme van...ezzel nem lesz előrébb senki,nem lesz hamarabb se baba,se más hogy itt élik ki a keserűségüket.
Már ha nem csak egy idióta szórakozik itt,mert valamivel csak múlatni kell az időt....
nem szep ilyet mondani tudom...de akkor is bosszanto,mert mit artottunk mi neki,hogy O igy unatkozik,es megvan keseredve...
vagy valaki tenyleg csak szorakozik...csak arra nem jon ra,hogy igy semmi ertelme az oldalnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!