Tervezted a babát? Vagy csak besikerült? Ha tervezted mennyi idő után sikerült? Ha nem tervezted, hogyan döntöttél? Megtartottad vagy elvetetted? Nem bántál meg semmit?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 14:38
2/15 anonim válasza:
Terveztük a párommal.Abba hagytam a fogamzásgátlót és meg sem jött azóta! :)
33hkm
3/15 A kérdező kommentje:
gratulálok mindkettőtöknek.
első gondlom mit élhettél át ennyi időn keresztül, de csak megjött a csoda :)
második te pedig irtó szerencsés vagy:)
2012. aug. 27. 14:48
4/15 anonim válasza:
nem terveztük egyiket se
első baba:1 szem kihagyott tabletta, természetes volt h megtartjuk,nem bántam meg
második baba: szülés utáni 8 héttel, engedélyezte a doki,az újbóli nemi életet, naná,h lett eredménye,még aznap:o): a kislányom,itt megijedtem,természetesen őt is megtartottuk,11 hó a különbség
5/15 anonim válasza:
Terveztük és a 6-ik hónapban összejött! 7 hetes km
6/15 anonim válasza:
Terveztük és 1 év után jött össze. Egyenlőre még nem bánom! :D Remélem késöbb sem fogom. :D
9hkm
7/15 anonim válasza:
Terveztük. 2. hónapban sikerült. (Nem bántam meg.:)
8/15 anonim válasza:
Tervezzuk...mar 4.honap ota semmi :S nem akar jonni....
Mar nagyon szeretnem :)
9/15 anonim válasza:
Terveztük,5 hónap után jött össze.
12 hkm
10/15 anonim válasza:
:))) akkor meg van eselyem :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!