Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Extrém rövid időn belül...

Extrém rövid időn belül teherbe estél szülésed után? És ha igen mennyi idővel utána? Megtartottad?

Figyelt kérdés
8 hete szültem, szoptatni nem tudtam csak pár napig és nem jött meg. Ma reggel teszteltem csak kíváncsiságból és pozitív lett. Nem védekeztünk, terveztük a kis tesót mondjuk nem ilyen gyorsan, mert az előző baba is sokára fogant meg, nem gondoltuk, hogy most ilyen hamar megtörténik.
2011. ápr. 2. 07:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ismertem egy párt akiknek januárban megszületett a kislányuk, majd még ugyanabban ez évben novemberben a második kislány. Ők megtartották, mondjuk paráztak előtte egy kicsit, hogy mi is lesz velük. De azóta nagyon boldogok, hogy így történt a dolog.
2011. ápr. 2. 08:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 11 hónapos a fiam, most teszteltem pozitívat, és igy is vakarózom, mi lesz, hogy fogjuk megoldani.

Gyakorlatilag most szültél, ennek a korai terhességnek magas egészségügyi kockázata van számodra, hiszen a szervezeted még az előző terhesség után sem regenerálódott. Miért nem védekeztetek? nagy butaság volt...Egy kihordott terhesség után sokkal könnyebb teherbe esni. (mi pl egyetlen egyszer nem védekeztünk)

A helyedben nem is tudom, mit csinálnék. Az eszem szerint elvetetném, de valószínű képtelen lennék rá.

2011. ápr. 2. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Jajj, dehogy kell elvetetni! MÉg ilyen butaságot! Örülj neki felhőtlenül. Nekem 5 hónapos volt a lányom, amikor beköltözött a második. Váratlan volt, de nem bántam meg, nem volt fárasztó, együtt nőttek, sokáig azt hitték, hogy ők ikrek :) Semmi problémám nincs azóta sem, viszont tényleg kíméld magad és s szervezeted. Nem lesz gond.

Kolléganőm egyik gyereke március 8-án született, másik a következő év február 22-én és semmi gond nincs, boldogok.

BArátnőm viszont elvetette a második babát, mondván, nagyon korai, majd később. Azóta sem lehet gyereke, pedig azóta eltelt 12 év!!!

Nekem a legmegterhelőbb az volt, hogy duplán kellett pelust venni. MInden jó lesz, örülj!!

2011. ápr. 2. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

6 hónapja szültem, ebben a hónapban úgy lett majdnem, hogy baba. Szellemcsíkos volt a teszt, már elkezdtünk gondolkodni mi legyen. Én nagyon nem akartam volna megtartani, férjem viszont kiugrott a böréböl örömében, és anyám is a megtartásra voksolt. Hála Istennek rossz volt a teszt, két napra rá a másik már negatív lett és aznap meg is jött.

Sajnos nálunk megtartás lett volna, mert férjem nem adott volna pénzt abortuszra, sosem ment volna bele, hogy az ö gyermekét elvetessem. Pedig mi védekezünk...:(

Szerintem beszéljétek meg a családban, hogy mi legyen, igazából ez közös döntés kellene hogy legyen, minden körülményt felmérve...

2011. ápr. 2. 09:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Ja, igazából nem véleményt kértem ( bár köszönöm, hogy azt is írtatok) bennünk fel sem merült, hogy nem tartjuk meg. Örülünk neki ha már így alakult.

Köszönöm a válaszokat!

2011. ápr. 2. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején anyukám 4 hónapos kismama volt, mikor megfogant a testvérem!
2011. ápr. 2. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm lányai között kereken 1 év van, egy percre sem bánta meg, bár nem így tervezték. az eleje húzós, de egyre könnyebb. Gratulálok mindkét babához! :)
2011. ápr. 4. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!