Extrém rövid időn belül teherbe estél szülésed után? És ha igen mennyi idővel utána? Megtartottad?
Nekem 11 hónapos a fiam, most teszteltem pozitívat, és igy is vakarózom, mi lesz, hogy fogjuk megoldani.
Gyakorlatilag most szültél, ennek a korai terhességnek magas egészségügyi kockázata van számodra, hiszen a szervezeted még az előző terhesség után sem regenerálódott. Miért nem védekeztetek? nagy butaság volt...Egy kihordott terhesség után sokkal könnyebb teherbe esni. (mi pl egyetlen egyszer nem védekeztünk)
A helyedben nem is tudom, mit csinálnék. Az eszem szerint elvetetném, de valószínű képtelen lennék rá.
Jajj, dehogy kell elvetetni! MÉg ilyen butaságot! Örülj neki felhőtlenül. Nekem 5 hónapos volt a lányom, amikor beköltözött a második. Váratlan volt, de nem bántam meg, nem volt fárasztó, együtt nőttek, sokáig azt hitték, hogy ők ikrek :) Semmi problémám nincs azóta sem, viszont tényleg kíméld magad és s szervezeted. Nem lesz gond.
Kolléganőm egyik gyereke március 8-án született, másik a következő év február 22-én és semmi gond nincs, boldogok.
BArátnőm viszont elvetette a második babát, mondván, nagyon korai, majd később. Azóta sem lehet gyereke, pedig azóta eltelt 12 év!!!
Nekem a legmegterhelőbb az volt, hogy duplán kellett pelust venni. MInden jó lesz, örülj!!
Szia,
6 hónapja szültem, ebben a hónapban úgy lett majdnem, hogy baba. Szellemcsíkos volt a teszt, már elkezdtünk gondolkodni mi legyen. Én nagyon nem akartam volna megtartani, férjem viszont kiugrott a böréböl örömében, és anyám is a megtartásra voksolt. Hála Istennek rossz volt a teszt, két napra rá a másik már negatív lett és aznap meg is jött.
Sajnos nálunk megtartás lett volna, mert férjem nem adott volna pénzt abortuszra, sosem ment volna bele, hogy az ö gyermekét elvetessem. Pedig mi védekezünk...:(
Szerintem beszéljétek meg a családban, hogy mi legyen, igazából ez közös döntés kellene hogy legyen, minden körülményt felmérve...
Ja, igazából nem véleményt kértem ( bár köszönöm, hogy azt is írtatok) bennünk fel sem merült, hogy nem tartjuk meg. Örülünk neki ha már így alakult.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!