Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Mastodynon csepptől késhet...

A Mastodynon csepptől késhet a menses? Tegnap kellett volna megjönnie. Babát szeretnénk már 2 éve.

Figyelt kérdés

Eddig mindig pontos 28 napos volt. 2 napja késik.Semmit nem érzek,mint máskor mensi előtt.Ilyenkor már régen görcsölt a hasam,meg minden bajom volt.

Most csak a derekam akar leszakadni,meg egy picit fáj a mellem.

2012. aug. 27. 06:47
 1/7 anonim ***** válasza:
azt szoktak mondani, hogy rendszeres ciklusra nem ajanlatos barmit szedni, mert megbolygathatja azt, lehet, hogy nalad is ez all fenn. en a rendszertelen ciklusomra szedtem, de sajnos nalam kiderult vegul, hogy pcos vagyok, tehat nem segitett, noha valoban lattunk eroben levo tuszot, nem lett belole vegul semmi. ami viszont nagyon jo volt benne, hogy a premensis tuneteket teljesen megszuntette, mondjuk nekem sose volt semmi komolyabb, a derekam pl sose fajt, csak a mellem egy kicsit, de meg azt is teljesen megszuntette. szoval ha neked emellett is vannak tuneteid, akkor erdemes lenne egy tesztet elloni, foleg, ha mar 2 napja kesik. drukkolok!!
2012. aug. 27. 07:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is ezt a cseppet szedtem, nem borította fel a ciklusom, és most már 37 hetes kismama vagyok!

Sok sikert!!!!!!

2012. aug. 27. 07:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Remélem nem borította fel, bár én is gondoltam már erre. Azt még nem írtam,hogy kb.3 napja hányingerem is van.De az menses előtt is szokott lenni.

Kedves 2.válaszoló, neked mennyi idő alatt segítettek a cseppek a baba dologban?

Du-án veszek tesztet. Szerintetek du.-án 3 körül megcsináljam,mert már túl vagyok a nemvárt napján?

2012. aug. 27. 08:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Amikor először elkezdtem csak másfél hónapig szedtem.

Abba kellett hagynom.

Aztán rá 3-4 hónapra megint elkezdtem, és két hónap használat után teszteltem pozit! :)))

Sok sikert neked, kérlek írd meg az eredményt!

2012. aug. 27. 09:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Ok, megírom majd!

Egyáltalán nem érzem,hogy meg fog jönni. Úgy érzem magam mintha a ciklus közepe táján lennék.

Köszi a szurkolást!

2012. aug. 27. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Na teszteltél már?
2012. aug. 27. 15:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, ma reggel teszteltem. Sajna negatív lett. :(

De még mindig nem jött meg.

A hasam tegnap este picit fájdogált.

Nem tudom mi lehet...

Lehet,hogy mégis csak a cseppektől késik.

2012. aug. 28. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!