A Mastodynon szedése alatt abszolút ki kell hagyni a mentholt, vagy szedés előtt és után fél óra amíg nem lehet?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 18:58
1/6 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem, hogy egyáltalán nem lehet ezért én kihagyom.
2/6 A kérdező kommentje:
igazad van,megtaláltam a használatiját...
A homeopátiás gyógyszer alkalmazásának időtartama alatt nem szabad illóolajat is tartalmazó (mentolos, eukaliptuszos) cukorkát szopogatni és intenzív illatú fogkrémet használni. A kezelés ideje alatt aromás anyagokat tartalmazó kenőcsöt (pl. kámforos) sem szabad alkalmazni, mivel ezek jelentős mértékben képesek befolyásolni a homeopátiás gyógyszer hatását.
2012. ápr. 22. 19:50
3/6 anonim válasza:
Én használtam mentolos fogkrémet, miközben mastodynont is. Persze nem közvetlen előtte-utána.
A hatás bejött, azért szedtem, hogy végre megjöjjön a mensim, miután abbahagytam a szoptatást, aztán persze azért, hogy újra terhes legyek.
Nekem segített mentol mellett is.
4/6 anonim válasza:
huh, az utolso valaszolo engem is megnyugtatott. en is 2 napja kezdtem el hasznalni, mert lett egy cisztam a valoszinuleg magasabb prolaktin szintem miatt, es mostmar pont 2 honapja nem jon meg. doki nem tesz semmit, ugyhogy olvastam hogy ez nagyon hatasos, csokkenti a prolaktinszintet, beallitja a mensit, es segiti a peteerest. de fogat mosnom azert csak kell, annyi hogy varok 1-1,5 orat a cseppek meg a fogmosas kozott. kedves elozo neked mennyi ido alatt hozta meg a mensid? Ja es mi is a babara gyurunk, de miota abbahagytam a szoptatast novemberben, teljesen meghulyult a ciklusom. valszeg meg nem alltak vissza a hormonjaim, pedig szoptatas alatt mar az 5. honapban megjott, es novemberig meg is volt rendesen, aztan azota vagy megvan sokaig, most meg meg se jon. es persze pont most amikor szeretnenk a tesot
5/6 anonim válasza:
Első vagyok, én azt is hallottam hogy a koffein tartalmú italok, ételek is negatívan befolyásolhatják a hatását. Mint pl: kávé, cola, tea (zöld tea is!)
6/6 anonim válasza:
4eske vagyok. kepzeljetek, pont most jott meg vegre. vegre uj honap uj remenyek, most aztan lehet ujra probalkozni. es csak 2 napja szedem a mastodynt. tenyleg csak jot hallotttam rola de ez nekem valoban hihetetlen. remelem egy ket honap mulva meg a tesztem is pozi lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!