Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mastodynon cseppek kit mennyi...

Mastodynon cseppek kit mennyi idő alatt tettek rendbe?

Figyelt kérdés
Azért kezdtem el szedni, mert úgy tűnik magas a prolaktinszintem (novemberben hagytam abba a szoptatást talán csak amiatt). Ùgy vettem észre hogy a gyerek mellbe rúgott, és mikor megnéztem tejszerű valami cseppek jöttek ki. Csak erösebb nyomásra észlelhető voltam is dokinál, de csak azután küld el laborra, ha mensiztem, és mivel emiatt lett egy cisztám is (nem repedt meg a tüszőm) ha az elmúlik. a mensi azért fontos, mert 58 napig nem jött meg. Szombaton kezdtem szedni, 2 nap mulva végre megjött, tuti hogy a cseppe miatt, normális minden, lassan el is múlik, de ma kiváncsiságból megnéztem, és még mindig van ez a tejszerű valami, talán kevesebb, bár amúgy sem volt sok, és jò sokáig kellett préselni, hogy egyáltalan kijöjjön, de egy csepp jött. Ja és babát szeretnénk, de félek hogy emiatt majd nem tudok teherbe esni. a múlt hónapban sem repedt meg a tüszőm.
2012. ápr. 26. 11:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!