Mastodynon cseppek segítettek valakinek? Pcos vagyok, babát szeretnék.
Szia!
Tudom, nem jó mindenféle gyógyszert össze-vissza szedni, de a metforminról sok jót hallottam. Nekem a körzetim felírta miután elmondtam, hogy pcos-m van. Első hónapban meg is hozta a mensimet, de utána már nem, viszont sokaknak segít rendezni a mensijét és peteérésük is lesz. Elsősorban azoknak írják fel, akiknek baj van a cukrukkal, inzulinszintjükkel, de egy próbát megér. A barátnőm is mióta szedi, van ciklusa. Bocs, hogy igazából nem a kérdésedre válaszoltam, de hátha ez is segít. Sok sikert!
Köszönöm, minden válasznak örülök! :)
A Metforminról már hallottam én is, de egyelőre a cukorbetegeknek való diétát alkalmazom, mert sajnos a cukoreredményem nem volt túl jó. Most marad a Mastodynon, hátha segít, aztán meglátom, mit mond a doki a jövő hónapban.
De még szívesen veszem a válaszokat! :)
Nekem is így derült ki... :(
Pont ezért kezdtem el a cseppeket szedni, mert nem várhatok a dokira!
Sajnos, ez az év anyagiakban nem volt a legjobb, és nem tudtam volna kifizetni az orvost, de azért tényleg nem állapot, hogy kb. négy havonta volt mensim.
De legalább valami történik a cseppek hatására.
Remélem, hogy feléd is hamarosan látogat a gólya!:)
Nézd meg, olvasgasd a honlapot. Nekem is PCOS-em van, nem is volt gondom az inzulinommmal, kaptam metformint, és 6 hónap múlva állapotos lettem.
Egyébként sok tévhit van ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!