Pozitív teszt után vérzés, de egyre erősödő pozitív teszt (bőven lejjebb). Mi ez?
Ha a terhesség megszakadása után 8-10 napig marad a hcg a szervezetben,szóval ha a vérzés után 10 nappal még pozi a teszt(erősen) akkor szerintem megmaradhatott.
Kívánom hogy úgy legyen!!!Írj majd hogy mi újság.
Köszi a bíztatást! Holnap kell visszamennem a dokihoz.
Tudom, hogy vetélés után nem lesz rögtön neg. a teszt, de figyelembe véve, hogy a vérzés nagyon korán, 11-13 dpo közt volt, amikor még alig pár napja termeltem a hcg-t, utána már el kellett volna kezdenie visszahalványulni a tesztnek, de legalábbis nem szabadott volna erősödnie, nekem meg napról napra erősebb, ma már előbb jött ki a tesztcsík mint a kontroll. (Teszek majd képet a tesztekről, csak most töltőn van a fényképezőm). Igazából a méhen kívüli terhességtől félek.:((( (Ha ilyen nagyon korai vetélés, azt el tudom rendezni magamban, ez volt az első próbálkozós hónapunk, nem is számítottam rá, hogy elsőre összejön. De ha méhen kívüli, akkor ugye műtét, én meg piszkosul félek a műtétektől, ráadásul van egy 1,5 éves kisfiam is, aki nem tudom, hogy élné meg, hogy 1-2 napig nincs otthon az anyja.)
Tegnap 21:59-es válaszoló: sajnálom! :(( Köszönöm a bíztatást :), hát reménykedem.
Ma voltam az orvosnál, de még mindig nem lát semmit, külön megnézett az UH-s orvos is, ő se, de azt mondta 4 hét 4 napnál még nem is lehet (ráadásul ez az utolsó rendes vérzés alapján számított terhességi kor, nekem 26. vagy 17. ciklusnapon volt ovulációm, így valójában 2-3 nappal fiatalabb a terhesség ennél).
Mindenesetre azt mondták, bíztató a nyálkahártyám, és az is, hogy a tesztem erősödik, most már a kórházi is rögtön pozitív lett. Jövő szerdán megyek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!