Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt után vérzés, de...

Pozitív teszt után vérzés, de egyre erősödő pozitív teszt (bőven lejjebb). Mi ez?

Figyelt kérdés
Ovuláció után 10 nappal, kedden halvány pozitívat teszteltem, másnap már erősebbet. Ekkor elkezdtem vérezgetni, először csak barnás pöttyözgetés, majd csütörtökre szinte mensiszerű. Ekkor este elmentem orvoshoz, nem látott semmit sem méhen belül, sem méhen kívül (mondjuk ennyi idősen még nem is láthatott). A kórházban vizeletből (esti, így valószínűleg nem túl koncentrált) végzett terhességi teszt eredménye: kétes, ismétlésre szorul (a laboros mondta, hogy kijött a második csík, csak kicsit később, mondjuk nem tudom, ez mit jelent neki, mert a vizeletminta leadásától számított kevesebb mint fél óra alatt megkaptam a nyomtatott leletet). A doki keddre rendelt vissza, szerinte kémiai terhesség lehetett (elhalt beágyazódás környékén). Igen ám, de azóta is napról napra erősebb csík jelenik meg a teszten (maradt pár tesztem, így minden reggel tesztelek), és 2 napja egyéb tüneteim is vannak, amik már ismerősek az első terhességemből, soha máskor nem éreztem ezeket. Péntekre a vérezgetés elmúlt, szombaton (tegnap) pici volt megint, de most már 34 órája semmi. Van valaki, aki hasonlót élt át, és egészséges terhesség lett belőle? Ha vetélés történt volna, a csíknak halványodnia kellene, ha méhen kívüli, akkor meg ha nem is halványodni, de nem szabadna erősödnie, legalábbis nem naponta, mert akkor sokkal lassabban emelkedik a HCG szint. Már megőrülök a bizonytalanságtól. :(

2012. aug. 26. 21:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Kedves kerdezo!Ha veteles tortent volna akkor a teszt kb 1-2 het elteltevel kezd negativ lenni!Szerintem pihenj es kimeld magad es ne gondolj rossz dolgokra.:)HA nem tortenik semmi a tesztel kesobb akkor menj el orvoshoz 1-2 het mulva!:) Szoritok!:X
2012. aug. 27. 02:28
 2/25 anonim ***** válasza:

Ha a terhesség megszakadása után 8-10 napig marad a hcg a szervezetben,szóval ha a vérzés után 10 nappal még pozi a teszt(erősen) akkor szerintem megmaradhatott.

Kívánom hogy úgy legyen!!!Írj majd hogy mi újság.

2012. aug. 27. 10:04
 3/25 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztatást! Holnap kell visszamennem a dokihoz.

Tudom, hogy vetélés után nem lesz rögtön neg. a teszt, de figyelembe véve, hogy a vérzés nagyon korán, 11-13 dpo közt volt, amikor még alig pár napja termeltem a hcg-t, utána már el kellett volna kezdenie visszahalványulni a tesztnek, de legalábbis nem szabadott volna erősödnie, nekem meg napról napra erősebb, ma már előbb jött ki a tesztcsík mint a kontroll. (Teszek majd képet a tesztekről, csak most töltőn van a fényképezőm). Igazából a méhen kívüli terhességtől félek.:((( (Ha ilyen nagyon korai vetélés, azt el tudom rendezni magamban, ez volt az első próbálkozós hónapunk, nem is számítottam rá, hogy elsőre összejön. De ha méhen kívüli, akkor ugye műtét, én meg piszkosul félek a műtétektől, ráadásul van egy 1,5 éves kisfiam is, aki nem tudom, hogy élné meg, hogy 1-2 napig nincs otthon az anyja.)

2012. aug. 27. 10:07
 4/25 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok doki,de szerintem méhen kívülinél nem jelentkezik ilyen korán a vérzés,csak már akkor ha a baba már kicsit nagyobb 6-8 hét körül,amikor a petevezetéket már nyomja,károsítja.
2012. aug. 27. 10:21
 5/25 A kérdező kommentje:

Íme a kép a tesztjeimről:

[link]

2012. aug. 27. 20:13
 6/25 anonim ***** válasza:
Nekem mult honapban egy szerdai napon pozitiv lett. Dpo. 12. , 13-an halvany. 14 nega es megjott. Nem tapadt meg. Ilyenkor gyorsan ürűl, mett keves meg a hcg. Szerintem baba lesz:-)
2012. aug. 27. 21:59
 7/25 A kérdező kommentje:

Tegnap 21:59-es válaszoló: sajnálom! :(( Köszönöm a bíztatást :), hát reménykedem.

Ma voltam az orvosnál, de még mindig nem lát semmit, külön megnézett az UH-s orvos is, ő se, de azt mondta 4 hét 4 napnál még nem is lehet (ráadásul ez az utolsó rendes vérzés alapján számított terhességi kor, nekem 26. vagy 17. ciklusnapon volt ovulációm, így valójában 2-3 nappal fiatalabb a terhesség ennél).

Mindenesetre azt mondták, bíztató a nyálkahártyám, és az is, hogy a tesztem erősödik, most már a kórházi is rögtön pozitív lett. Jövő szerdán megyek vissza.

2012. aug. 28. 21:31
 8/25 A kérdező kommentje:
Mármint nem 26., hanem 16. vagy 17.napon.
2012. aug. 28. 21:47
 9/25 anonim ***** válasza:
21:59 vagyok. Hàt ez volt sajna... De ha pozi a korhazi teszt akkor fejlodik, csak icipici :-) szerintem nem lesz gond ;-)Ènnagyon szorítok neked! Majd írj mit mondtak! :-)
2012. aug. 28. 21:53
 10/25 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Na mizu?
2012. aug. 30. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!