Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Idősebb korban (35-40 évesen)...

Idősebb korban (35-40 évesen) mennyivel csökken a megtermékenyülés esélye? Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Minden évvel fokozatosan csökken vagy van egy életkor, ahonnan kezdve rohamosan?
2012. aug. 26. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

itt megkérdezheted ONLINE a nögyógyászt Ö biztosan helyes választ fog adni! :)

erre a kérdésre én is kíváncsi vagyok,kérdezdd meg,majd nézem mikor ad választ!

2012. aug. 26. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

mind a 3 gyerekkel 6 hónap után lettem terhes

1. 28 évesen lettem terhes és 29 szültem

2. 31 évesen lettem terhes és akkor is szültem

3. 37 évesen lettem terhes és 38 évesen szültem

túlkép semmiben sem különbözött a másik kettőtől a harmadik terhesség, terhesgondozás és szülés

2012. aug. 26. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Itt egy cikk ezzel kapcsolatban: [link]
2012. aug. 26. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Októberben 38 éves leszek, és az első hónapban mikor próbáltuk nem lettem terhes, de a következőben már megvolt a pozitív tesztem:)

De hozzá kell tennem az első hónapban beteg voltam nagyon , gyógyszereket is szedtem, szerintem ezért is nem jött össze, de szerintem a másodikra sem rossz:), hasonló sikert kívánok mindenek!

2012. aug. 26. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:
30 felett kezd csökkeni 35 felett pedig sokkal nagyobb ütemben, 40 felett már rohamosan és egyre nő a betegségek kockázata is.
2012. aug. 26. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!