Megtermékenyülés?

Figyelt kérdés
A ciklusom stabilan 26 napos. Tegnap este a 13. napon együtt voltam a párommal. Sex után wc papiron rózsaszin piros váladék. Most először volt ilyen. Mi lehet? PÉ vagy beágyazódás?Lehet ebből még baba?
2012. júl. 14. 08:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A ciklus felénél van "általában" peteérés, ami járhat egy kis vérzéssel!

A beágyazódás, ha összejött,peteéréstől számított 7-10. nap!

2012. júl. 14. 08:55
 2/8 anonim ***** válasza:
áááá... a beágyazódás a megtermékenyítéstől 7-10 nap. Régóta próbálkoztok?
2012. júl. 14. 08:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Akkor 10 nap mulva már teszt is kimutatná ha összejött a baba?
2012. júl. 14. 08:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Január óta próbálkozunk....
2012. júl. 14. 08:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Peteérés volt egyértelműen.10 nap múlva én még nem próbálkoznék mert nagyon sok nőnek nem mutatja ki még a mensi napján sem(ami ugye nem 10 nap múlva van több esetben).Nekem mensi napján a 12. dpo-n iszonyat halvány lett a pozim.

Mivel pontos a mensid,várd meg a nem várt napját és utána való nap reggel tesztelj.

2012. júl. 14. 09:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi lennék...Csalódás sem lenne ha negatív.. Már egy ideje próbálkozunk talán most voltunk jó időben együtt mi több 9.-én is együtt voltunk... Ha igaz, hogy 3 napig is életképes s sperma akkor mindkét nap nyerő lehet.. (azért izgulok kicsit)
2012. júl. 14. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért azt ne felejtsd el hogy nem csak azon 2 napon múlik minden.A spermáknak nem egyszerű eljutni ahova kell.

De a lényeg hogy ne tesztelj túl korán.Mivel rendszeres a mensid felesleges előtte tesztelni.A legjobb jel ha kimarad a nem várt.

2012. júl. 14. 10:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Csak a gyógyszer miatt jó lenne tudni előre mert ULTRAGESTAN-t szedtem terhesség alatt. Ilyen véres váladék meg soha nem volt..
2012. júl. 14. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!