Ha peteérés után használok ovutesztet akkor mit kell hogy mutasson?
Figyelt kérdés
Teszteltem 8. napon 1 vonal tehát negatív és ma 14. napon a kontroll csík erős a másik halvány tehát ez is negatív. Akkor még nem volt vagy elmúlt az ovum?2012. aug. 25. 22:54
1/7 anonim válasza:
ezt így nem lehet megmondani. Hány naposak a ciklusaid?
2/7 anonim válasza:
én is ugyanígy jártam. reménykedtem, terhesteszteltem, persze negatív lett, és elég erősen meg is jött.
3/7 anonim válasza:
Hát így tényleg nem lehet megmondani!
Lehetett a kettő között is! Ezért kell folyamatosan csinálni!
4/7 A kérdező kommentje:
27-28 napos a ciklusom mióta szedem a PreMenst. Előtte 22-25 naposak voltak
2012. aug. 26. 09:25
5/7 anonim válasza:
a premens nekem is bekavart. abba is hagytam a szedését.
6/7 anonim válasza:
neki láthatóan nem kavart be hanem rendbe tette a ciklusát nagyjából, de így akkor sem lehet megmondani, tesztelj most pár napig ha erősödik akkor még nem volt pé, de mivel 27-28 naposak a ciklusaid már valószínűbb, hogy túl vagy rajta.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Itt olvastam olyat hogy volt akinek a PreMens-től nem volt peteérése,ez lehet?
2012. aug. 26. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!