Menzesz utáni napon voltunk együtt, lassan két hete. Most hányingerem van?
Keddi napon jött meg, mi akkor vasárnap voltunk együtt (holnap lesz két hete). Azon a csütörtökön volt egy icipici vér a , de tényleg egy picurka folt. Tegnap elszédültem, de szó szerint, nekiestem a falnak. Azóta hányingerem van. Úgy gondoltam felment a savam, az előszokott fordulni, de most mégis átgondoltam. Jelenthet valamit? Vagy csak az elmúlt 1,5 év megbolondított??
Eddig mindig figyeltem mikor legyünk együtt, nem estem teherbe. Így menszi után amikor még a folyás is picit barnás sose voltunk együtt. Vélemények?
A vesegörcsös vagyok: sajnos már nem mutat a teszt, tünetek is elmúltak, voltam dokinál ő sem érzett semmit... ha jövhét péntekig nemjön meg, akkor megnézik h miért nem. Remélem nem ciszta, de doki azt mondta, lehet a mensi előtt lehetett vmi és a csökkenő hcg végét kaptam el... kár volt... most remélem megjön, hogy előbbre legyek annyival is.
Úgy látszik ez nem a mi hónapunk volt...Remélem Neked is minél előbb sikerül. :)
Nagyon sajnálom!!! ÁÁ..nem is tudok mit mondani, mert gondolom mennyire örültél. Vissza mentél azóta orvoshoz?
Nekem meg nyilván van valami bajom, utána kellene járni, folyamatosan hányingerem van meg nagyon le vagyok lassulva. Bár nem volt sokáig meg, de az a két nap normál menszi volt, azóta meg még mindig barna néha. Lehet valami gyomorbajom van, vagy estleg valami nőgyógyászati betegség, mert a derekam is sokat fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!