Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz utáni napon voltunk...

Menzesz utáni napon voltunk együtt, lassan két hete. Most hányingerem van?

Figyelt kérdés

Keddi napon jött meg, mi akkor vasárnap voltunk együtt (holnap lesz két hete). Azon a csütörtökön volt egy icipici vér a , de tényleg egy picurka folt. Tegnap elszédültem, de szó szerint, nekiestem a falnak. Azóta hányingerem van. Úgy gondoltam felment a savam, az előszokott fordulni, de most mégis átgondoltam. Jelenthet valamit? Vagy csak az elmúlt 1,5 év megbolondított??

Eddig mindig figyeltem mikor legyünk együtt, nem estem teherbe. Így menszi után amikor még a folyás is picit barnás sose voltunk együtt. Vélemények?

2012. aug. 25. 16:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Második vagyok!Köszönjük szépen a biztatást!És gratulálok a babához!!
2012. aug. 25. 20:07
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Gratulálok annak, akinek sikerült! Másodiknak meg megy a drukk!!!!

Az az igazság, hogy számomra nagyon hihetetlen lenne, ha sikerülne, sőt amióta kiírtam a kérdést, gyakorlatilag a nagy remény is szertefoszlott. Jól esett kiírni, de mégis józan ésszel gondolkozva annyira kicsinek látom az esélyt.De azért veszek egy tesztet hétfőn.

2012. aug. 25. 21:21
 13/23 A kérdező kommentje:

Nekem tegnap éjszaka volt iszonyú vesegörcsöm. Ez összefügghet????? Anyukám veseköves, lehet örököltem. De most meg te írod kedves válaszoló neked volt görcsöd. De ez mitől?

Az a fura, hogy ma is fáj, de a másik oldalon a vesém, de nem nagyon, csak kicsit.

2012. aug. 26. 11:15
 14/23 anonim ***** válasza:

A vesegörcsös vagyok :D

Azt nem irtam, de hidd el nem csak azért írom, mert te leirtad, csak igy is regény lett az előző: nekem első éjjel a jobb oldala fájt, de annyira, hogy egész éjjel nem aludtam, másnap kicsit mindkettő, de estére a derekam, meg a bal vesém táján. Be is vettem algopyrint, mert akkor már naon fáradt voltam, nyaralás, meg minden, a fene sem gondolta akkor, hogy baba van a dologban.... Sőt még a cickafark teát ittam! Azóta persze palástfüvet, remélem nem lesz gáz belőle...

Szóval nekem inkább tünet lehet, de nekem anyukámnak meg ciszta volt a veséjén, amire műtötték. ???

Ja, és köszönöm a gratulációkat, bár még csak halkan, csenben örülgetek :)

2012. aug. 26. 14:16
 15/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező hogy vagy? 3.válaszoló vagyok!!
2012. aug. 28. 11:12
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszi kérdésed. Nem csináltam még tesztet, mert tegnapra elkezdett az arcom pattanásosodni. Gondolom a közelgő menzesz. Nem akarok magamnak nagy csalódást. Tudod 1,5 év azért csak 1,5 év. Tudom van aki ennél tovább vár..

De most fáj a derekam.

2012. aug. 28. 12:48
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok szerencsés. Elkezdtem barnázni. Hétfőre nem vártam egyébként.
2012. aug. 31. 09:41
 18/23 anonim ***** válasza:
A vesegörcsös vagyok: lehet én is korán örömködtem, most határozottan nem tudom,hogy mi van. Ma voltam dokinál, aki csak kézzel vizsgált meg, de azt mondta, hogy ő nem érez különösebben semmit. Uh-t nem csinált, mert szerinte azon se látszódna semmit. Várjam meg, hogy megjön-e kb. 7-e körül, csináljak egy hét mulva tesztet, ha erősödik a csik jó, ha nem akkor megnézi mi van... Köszi.. Na persze vettem egy exepilt megint, mert ahhoz már lenne hasonlítási alapom,meg ugy gondoltam, hogy ennyi idő után virítania kéne, hát persze hogy negatív lett... Hányingerem még mindig van, uh nem tudom mi ez... Egy 5 hetes terhességet már érezne kézzel,nem? És a teszt is kimutatná egyértelműen? Vagy inkább tegyek le róla? (hajlok rá..:( )
2012. aug. 31. 15:17
 19/23 anonim ***** válasza:
Lemaradt kérdező, bocsi: sajnálom... De már biztos, hogy...?
2012. aug. 31. 15:17
 20/23 A kérdező kommentje:

Megjött szombatra, de mára elmúlt. Fura mert nem jöttek elő a sok pattanásaim az arcomon és a dekoltázsomon ahogy szoktak..

Veled mi ujság?

2012. szept. 3. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!